Masariinileivos

img_20170316_163011.jpg

murotaikinaa

 

Appelsiinimarmelaadia 0,160 kg

 

Mantelimassaa 0,250 kg

Voita 0,250 kg

Muna 0,225 kg

Vehnäjauhoja 0,130 kg

Sokeria 0,0105 kg

 

Vaahdota mantelimassa, voi ja sokeri, lisää munat yksitellen kokoajan sekoittaen. Lopuksi jauhot.

 

Painele murotaikina voideltuihin vuokiin, pursota vähän marmelaadia pohjien päälle. Levitä masariinitäyte tasaisesti paletilla vuokiin.

Paista 190 asteessa n.12 min –

Irrota leivokset vuuista, anna jäähtyä kylmiössä kunnolla.

 

Pomada

1,000 kg valkoista pomadajauhetta

0,140 kg vettä

 

Päällystä leivokset pomadalla, koristeeksi appelsiinin kuorta.

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma