Kahvisarvi

img_20170321_162024.jpg

Taikina

2,000 kg vettä

0,100 kg maitojauhe

0,040 kg suolaa

1,000 kg sokeria

0,200 kg hiivaa

0,300 kg munia

0040 kg kardemummaa

1,000 kg rasvaa

5,200 kg vehnäjauhoja

TÄYTE

1,300 kg Luumumarmelaadia

Valmistusohje

Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.

Punnitse 0,400 kg paloja. Kauli Taikina 3 mm: n vahvuiseksi kolmion mallisiksi matoksi.

Levita kolmioille tasainen kerros luumumarmeladia. Rullaa kolmiot. Aseta palat sarven muotoon pelleille. Nostata sarvet.

Voitele nousseet sarvet kananmunalla ja paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

 

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma