Mustikka-mustaherukkamoussekakku

img_20170418_165637.jpg

Pohjan kostutus.

img_20170418_165648.jpg

Mustikoiden paseeraus.

img_20170418_165724.jpg

Mustikka-herukkamousse.

img_20170418_165700.jpg

Kermahyydyke.

img_20170418_165713.jpg

Päällystystä ja koristelua vaille valmis kakku.

 

Mustikka-mustaherukkamousse

0,263 kg mustikoita

0,263 kg mustaherukka sosetta

0,150 kg sokeria

10,5 kpl liivatelehtiä

0,260 kg maitorahkaa

1,200 kg kermavaahtoa (löysää)

 

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.

Kuumenna mustikat, paseeraa.

Vaahdota kerma.

Sekoita kerma, sokeri ja rahka sekaisin. 

Sulata liivatelehdet, sekoita mustikka-herukkaseoksen sekaan.

Sekoita kaikki aineet keskenään.

Levitä vetopohjan päälle.

 

Kermahyytelö

0,200 kg kermahyytelöjauhe 

0,250 kg vettä

1 l kermaa

 

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.

Sekoita jauheja ja vesi keskenään, kaada seos vaahdon sekaan.

Levitä hyytelö mustikka-mustaherukkatäytteen päälle.

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma