Kinuski-kermamoussekakku
Kakku
1 ohut kakkupohja halkaisija 16cm
n. 0,100 kg aprikoosimarmelaadia
n. 1/2 l kermaa (vaahdota koristeluun)
Kinuski
0,250 kg kermaa
n.0,180 kg sokeria
0,100 kg tärkkelyssiirappia
Keitä kunnes alkaa näyttämään kinuskilta. Lisää tärkkelyssiirappi sekaan.
Kermamousse
0,067 kg kermahyydykejauhetta
0,084 kg vettä
0,334 kg kermavaahtoa löysää
Vaahdota kerma, sekoita vesi ja hyytelöjauhe keskenään. Lisää kerman sekaan.
Kakun teko:
Voitele kakkurengas (16 cm) vuokarasvalla, ripottele pintaan tomusokeri. Aseta rengas leivinpaperin päälle pellille. Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. Aseta toinen kakun osa renkaan pohjalle. Kostuta. Levitä pohjalle aprikoosimarmelaadi. Levitä mousse pohjan päälle renkaaseen. Aseta toinen kakun osista moussen päälle. Kostuta pohja. Levitä vielä ohut kerros marmelaadia pohjalle. Kippaa kinuski päälle, jätä reunoista vähän tyhjää. Anna kakun hyytyä pakastimessa. Levitä kerma reunoille ja pursota pintaan.