Moccakreemikakku

img_20170830_145420_0.jpgimg_20170830_145452.jpg

 

1 kpl vaalea kakkupohja 16cm

Kostutus:

0,130 kg 50% sokerivettä

0,020 kg mokkapastaa

Täyte:

0,250 kg voikreemi

mokkapasta

0,200 kg aprikoosimarmelaadia

Pinnalle:

0,250 kg mokkakreemi

10 kpl mokkapapu

3 kpl marsipaaniruusu

3 kpl marsipaanilehti

Leikkaa kakkupohjakolmeen osaan. Kostuta pohja. Levitä pohjalle ohut kerros aprikoosimarmelaadia. Levitä pohjalle puolet mokkakreemistä. Taa toinen kerros samalla tavalla. Nosta kansilevy päälle ja kostuta. Levitä mokkakreemi tasaisesti kakun päälle ja reunoille. Pursota tähtityllalla kakun pintaan mokkakreemillä haluamasi koristeet. Koristele kakku.

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma