Mustikkasuu

img_20170321_161956.jpg

Taikina

2,000 kg vettä

0,100 kg maitojauhe

0,040 kg suolaa

1,000 kg sokeria

0,200 kg hiivaa

0,300 kg munia

0040 kg kardemummaa

1,000 kg rasvaa

5,200 kg vehnäjauhot

Täyte:

Mustikkatäyte

 

Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.

Kauli levännyt taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 10 cm:n paloja. Pursota mustikkatäytettä palojen keskelle. Voitele reuna ja taita palat puolikuuksi

Leikkaa saksilla kaksi viiltoa pullien pintaan

Nostata pullat ja voitele kananmunalla. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 8 min.

Voitele kypsien pullien pinta voisulalla ja ”kasta” sokeriin.

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma