Parsakaali-salaattijuustopaistos (gluteeniton,munaton,maidoton)

img_20170406_163817.jpgimg_20170406_163803.jpg

Pohja:

0,250 kg margariinia

4 dl tattarijauhoja

2 dl maissijauhoja

2 tl leivinjauhetta

6 rkl kylmää vettä

1 tl psylliumia

 Sekoita aineet keskenään. Painele taikina voideltuihin vuokiin. (3 pientä foliovuokaa.) Paista pohjia n.10 min. 200 asteessa.

Täyte:

4,5 dl soijakermaa

3 rkl maissijauhoja

1 tl suolaa

0,200 kg parsakaalia 

1 kpl iso sipuli

0,100 kg salaattijuustoa

2 dl soija juustoraastetta

Ripaus mustapippuria

 

Freesaa hienonnettu sipuli.

Suurusta soijakerma maissijauholla, lisää sekaan suola ja pippuri. Pilko parsakaalit pieniksi.

Lado sipuli, kaalit ja salaattijuusto pohjan päälle.

Jaa päälle suurustettu kerma, ripottele pintaan juustoraaste.

Paista 200 asteessa, n.15-20 min.

 

tyo-ja-raha opiskelu ruoka-ja-juoma