2016 kuvat, joita en halua poistaa

Lentoaskeleita

Joulu oli ihana. Sellainen pehmeä joulukupla, missä ollaan perheen kanssa yhdessä, syödään juustoja ja lapset sekoavat jännityksestä kun odottavat niin kovasti pukkia. Lempihetkeni joka joulussa on se, kun saa laittaa jalkaan uudet yöhousut ja avata lahjaksi toivotun kirjan. Rapistella suklaapapereita ja käännellä sivuja kun muut jo nukkuvat. 

Huomasin, että olen kirjoittanut blogiin harmillisen vähän joulukuussa. No ihmekö tuo, kun elämä on ollut yhtä myllerrystä, kai sitten blogikin. Parhaillaan se asettuu paikalleen, muuttolaatikko muuttolaatikolta. No, ainakin aloitan vuoden 2017 uudessa ihanassa villakangastakissa uusi yllättävän aikuismainen laukku käsikynkässä. Tiedättekö, kun peilistä yht äkkiä katsookin sen sisällä yhä myllertävän parikymppisen sijaan ihan joku oudon aikuinen ihminen? Hassua. Niin ja taas opiskelijana, taas Suomessa. Jännittää ihan hulluna.

Jouluna kännykkäni muisti ilmoitti olevansa täynnä. Aloin sohvannurkassa plärätä valokuvia poistamismielessä ja päädyin lähettämään ikäväviestejä sinne etelään, mihin jäi aika paljon sydäntä. Enkä halunnut tietenkään poistaa mitään. Miten se meidän kämppäkin, jota kohtaan tunteeni eivät olleet mitään lämpimimpiä, alkoi näyttää niin kodikkaalta ja ihanalta muistojen paikalta kaikkien tärähtäneiden kännykkäräpsyjen taustalla? Me lähdössä huvipuistoon, me lähdössä preschooliin, lasten tanssibileet sohvapöydällä, lähipuisto, ystävien puumaja, grillijuhlat, lasten hassut vahinko mutruselfiet, joku kaunis kaupunki, palmu, crepe myrtle -puut, meidän uima-allas, Costco, eläintarha. 

2016: olit maailman mittakaavassa paska. Uutisista sai lukea paljon ihan hirveää ja poliittisesti yllätit aikamoisen epäreilusti, etten sanoisi. 

2016: olit henkilökohtaisen elämäni mittakaavassa onnellisin.

Kommentit

Ot. Lapset sai tädiltä Amerikasta tuliaisina yöpuvut 100 % polyesteriä. Palonkestäviä kuulemma. Meillä ei oo takkaa eikä polteta sisällä kynttilöitä, joten riski siihen, että lapset syttyy palamaan on melko pieni. Nyt sisäinen kamppailu heitänkö ne kierrätykseen vai säästänkö, vaikka todennäköisesti en koskaan pue lapsille polyesteriyöpuluja. Mutta siis, palonkestävät yöpuvut, wtf?

Elina U.
Lentoaskeleita

Mä olen miettinyt tätä samaa yöpukuasiaa! Samoin oli lasten yövaatteet varustettu teksteillä, joissa korostetaan kuinka yövaatteet eivät saisi olla liian löysän mallisia päällä. Okei, eli tiukkoja palonkestäviä polyesteripukuja yöksi? (Puuvillaisiakin kyllä löysin) Osaisipa joku valaista, mikä tässä on tarkoituksena!

Pumpuli
Pumpulielämää

:D :D voi jenkit 

Merenwen
Destination Maryland

Kuvat, joita ei halua poistaa eikä pidäkään. Edes niitä tärähtäneitä. Kuvia katsellessa pääsee sekunnissa siihen hetkeen kun se kuva on otettu <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Valokuvat ovat kyllä ihan omanlaisiaan aikamatkavälineitä! <3

libilltao (Ei varmistettu)

http://www.securitycompaniesindc.com Antonio Brown Color Rush Jersey
http://www.outletcoachonlinestores.com Coach Outlet Store Online
http://www.wowinnovators.com Coach Outlet Online
http://www.trudysfountainofyouth.com Coach Outlet Online Store
http://www.security-games.com Detroit Red Wings Standings
http://www.outletscoachfactoryonline.com Coach Factory Outlet Online
http://www.culturalcommunities.org Pittsburgh Penguins Standings
http://www.dwi-nc.com Chicago Blackhawks Standings
http://www.mbcbrisbane.com Cheap NBA Basketball Jerseys
http://www.collinmoshman.com Cheap NHL Jerseys
http://www.wholesalenfljersey.com Wholesale NFL Jerseys
http://www.oroenonsoloexpert.it Maglie Calcio A Poco Prezzo
http://www.photo-buzz.fr Maillot Pas Cher Foot
http://www.missiv.es Camisetas De Futbol Comprar
http://www.fotobarco.es Camisetas De Futbol Baratas
http://www.nfljerseysforcheapsale.com Cheap Authentic Nfl Jerseys
http://www.dentalukindia.com Cheap Nfl Nike Elite Jerseys
http://www.kellyheatingandairoh.com Salute To Service Jersey
http://www.liquidlimousinecharters.com Nba Quiz Playbuzz
http://www.mycarpetcleaningindianapolis.com Chicago Bears Bleacher Report

Kommentoi