Aikuistuneen bloggaajan pikakuulumiset

Heippa kamuset! Tein viikonloppuna jotakin, mitä minun olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten: kirjoitin joka ikisen vielä odottavan kouluhomman ylös, jonka jälkeen sijoitin ne toukokuun jäljellä oleviin päiviin. Tämän jälkeen suljin kalenterini kiireesti ja tuijotin pitkään ulos ikkunasta mielessäni yksi hassu sana: hups. Olen tehnyt tässä kevään mittaan jonkin verran töitä opintojen ohella, ottanut vapaapäiviä muuton ja remontin myötä, ollut välillä kipeän lapsen kanssa kotona, ja periaatteessa tiedostanut, että niitä hommia taitaa jäädä aika paljon toukokuulle.

Mummuni sanoi minulle pari viikkoa sitten puhelimessa, että ethän sitten rasita itseäsi liikaa ja otat riittävästi aikaa opiskelulle. Samaan hengenvetoon hän jatkoi, että no kyllähän sinä varmasti jo osaat nämä hommat, alathan olla aikuinen. Enpä ole ikinä tuntenut vielä itseäni yhtä aikuiseksi kuin tuon lauseen jälkeen. Edes sellaiset pikku faktat kuin äitiys, avioliitto tai asuntolaina eivät silti ole oikein istuttaneet tuota aikuisuus-juttua itseeni.

Siispä, jos kerran mummuni pitää minua aikuisena, ei auta muu kuin laittaa hihat heilumaan. Olenhan sanonut monta kertaa, että joojoo, kun minulle on sanottu, että ethän sitten haali liikaa kaikkea hommaa. 

Eli toukokuu, tässä sitä nyt ollaan. Yhden kuukaudenhan seisoo nyt vaikka päällään, joten nyt vaan homma kerrallaan ja pian hups vaan, ne tehtävät ja tentit onkin yliviivattu listalta. Aion kuitenkin tulla moikkailemaan teitä aina kun kerkeän, sillä minä en pötki pitkälle ilman ainakin satunnaisia kahvi/blogibreikkejä. 

Onko siellä muita kevään loppurutistuksen puurtajia? Jos on, niin tähän nyt sellainen kollektiivinen aerobicmainen tsemppaus: vielä jaksaa! Näin tuossa juuri yliopiston aulassa suuren joukon pääsykokettana odottavaa porukkaa ja voi vitsi, kaikille pääsykokeisiin spurttaaville vielä ekstratsemppaukset. Se vasta keskittymistä ja istumalihaksia vaativaa hommaa olikin.

kuva-3.jpg

Ps. Asiasta toiseen, voi että miten näppärä ja koukuttava tuo Instagram onkaan! Sinne päivittelen päivittäin kuulumisia @lentoaskeleita -nimen takaa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *