Deittiviikonloppu

Lentoaskeleita

Kun pakkasviikonloppu tarjoaa mahdollisuuden vetää aurinkolasit nenälle, kuljeskella kauniin huurteisessa kaupungissa, lähteä mieheni kanssa kaksistaan leffaan, nukkua 12 tunnin yöunet ja syödä aamupalajälkkäriksi marjajäätelöä, ei voi muuta kuin hymyillä typerästi jokaiselle vastaantulijalle. Niin luksusta kaikin puolin!

 

Juuri nyt istuskelen autossa, ja mennään nappaamaan yökyläillyt poitsu takaisin kotiin mamilasta. Viimeisestä kahdenkeskisestä treffi-illasta olikin päässytkin jo vierähtämään liian pitkä aika, ja luvattiin ettei anneta nyt kulua kuukausia ennen seuraavia deittejä. Poika on järjestänyt mamille ja papalle ohjelmaa, vaatinut aamiaiseksi nakkikeittoa ja tahtonut saunaan jo päivällä, hih. Hyvin on kuulemma kaikki mennyt, ja miksi ei olisikaan.

 

Ensimmäisessä kuvassa näkyy muuten minun ratkaisuni pakkaskelit&villakangastakki-ongelmaan, nimittäin lämmin poncho. Omani on mallia Banana Rebublic, ja olen löytänyt sen kirpparilta. Sen voi myös kääräistä kaulahuiviksi ja sisätiloissa heittää vielä neuleen päälle lämmittämään. En voi kuin ihmetellä, miksi en ole keksinyt näitä poncohja aiemmin! 

Toivottavasti teillä on myös ollut rentouttava viikonloppu. Nyt keräillään vielä hetki energiaa alkavaan viikkoon ja lösähdetään kaikki illaksi sovalle hyvällä omatunnolla, jos siltä yhtään tuntuu, vai mitä? ;) 

Lokoisaa sunnuntaita! <3

-R

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Treffit todella ovat <3 ! Ja ponchot kanssa, voi munkin täytyy löytää kevääksi ja kesäksi joku ohuempi versio! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Aaah tästä huokuu niin hyvä fiilis :) ihanaa kun oot saanut viettää rentoa viikonloppua. Ja poncho-combo on nerokas!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos, tietkö tuo viikonloppu tulikin todella tarpeeseen! :) Ponchot ovat kyllä tosi käteviä!

hanne_tasteofhoney

Kuulostaa kyllä niin mun unelmaviikonlopulta, meillä on sairastettu jo monta viikkoa on-off, ja nyt alkaa jo tehdä mieli neljän seinän ulkopuolelle - ilman lapsia. Kuinka vanha teidän poju onkaan? Kuulostaa kyllä tutulta, meidän 2v sai myös puusaunan lämpiämään vaikka keskiyöllä halutessaan, ja mummi& pappa antoivat pikkuriiviön jopa nukkua vieressään :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Äh kovasti tsemppiä sairastupaan, tiedän kyllä niin tuon fiiliksen (ja voin vaan kuvitella kuinka se on vielä ihan tuplarankkaa kahden kanssa)! Juurikin sen fiiliksen ajamana aikaistettiin tätä treffiviikonloppua, joka piti järjestää vasta ensi kuussa synttäreideni aikoihin. Meillä myös ollaan sairasteltu juurikin on-off- tyylillä jo tosi pitkään, ja alan pian turvautumaan joihinkin poppakonsteihin ja kansanparannuskeinoihin jos tämä kierre ei ota loppuakseen. Meidän poju täyttää muutaman kuukauden kuluttua 2 vuotta, ja tietää kyllä myös tasan tarkkaan mistä naruista mamilassa vetää. ;))

Pikaista paranemista sinne!!

Kommentoi