Erityisen mukava päivä olla äiti

Lentoaskeleita

Äitinä olo on useimmiten kivaa. Välillä se on aivan pakahduttavaa, joskus väsyttävää, yleensä aika hauskaa, pääosin ihan hullun antoisaa. Sitä löytää itsensä rantalaiturilta syöttämässä sorsia, googlaamasta outoja asioita, hyppimästä pomppulinnoissa, tekemästä hiekkakakkuja, huoltamasta pyykkirumbaa, piirtämässä kissanviiksiä, pukemasta kurahanskoja tai pillittämästä kun se yli kaksivuotias pikkukoltiainen menee ensimmäistä kertaa omaan huoneeseensa nukkumaan (Eilen, siitä vaan ilmoitti että tänään hän menee omaan sänkyyn. Enhän minä ollut vielä yhtään valmis tähän.). Siinä sitä sitten katselee pupu kainalossa nukkuvaa lasta ja suorastaan tuntee sen, miten nopeasti aika koko ajan menee.

Äitienpäivänä on aivan erityisen kivaa olla äiti. Saa aamulla esittää nukkuvaa, kun sänkyyn hyppää pikkupoika, mies ja kääpiösnautseri, jotka tuovat päiväkodissa maalatun tyynyliinan, takapihalta poimittuja kukkia ja kutsuvat aamupalalle. Jos äitienpäivänä ei ole sallittua syödä suoraan purkista Ben and Jerry´s-jätskiä aamupalan jälkkärinä, niin sitten ei varmaan koskaan. 

Meidän viikonloppu on mennyt syömiseen ja yhdessäoloon keskittyen, remonttijuttuja tehden (niistä muuten lisää myöhemmin!) ja ihan vaan loikoillen. Eilen minun vanhempani kävivät Lapin tuliaiskassien kanssa, ja poika on siitä asti halunnut kulkea pororeppu selässään. :D <3 Ja minä olen miettinyt, että vaikka elämä ei todellakaan ole aina yhtä pumpulia, notkuvia aamupalapöytiä, kiireettömyyttä ja kuohuviinilasillisten kilistelyä, niin niinä hetkinä kun se sitä on, kannattaa pitkittää joka hetkeä, olla läsnä rakkaille, ottaa lisää brie-juustoa ja vielä pieni lisälasillinen skumppaa, laittaa grilli päälle ja olla hemmetin onnellinen. 

Ihanaa äitienpäivää kaikille upeille äideille, tietysti etenkin omalleni! <3

 

Kuvina tällä kertaa pelkkää instagram-laatua, mutta nyt löytyi järkkärin laturikin tuolta epäloogisesta muuttolaatikostaan, niin täällä näkyy taas muitakin. :)

Kommentit

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Kaunis teksti, alkoi hymyilyttää. :) Hyvää äitienpäivää!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, samoin sinulle! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

1. Ihana kuulla, kyllä me kaikki äidit ollaan niin hemmottelupäivämme ansaittu. Sekä tämän kalenteriin merkatun että muitakin. ;) Ne hetket ovat tosiaan hyvinkin jees, kun palaset ovat kaikki kohdallaan. <3 

2. Kuvassa vasta aamupalalle ehtinyt, meikitön ja kampaamaton hapsutukka kiittää yllättyneenä ja ilahtuneena! Ehkä sitä näin kevään ja kesän tullessa voisi tosiaan jättää suoristusraudan useammin kaappiin ja antaa noiden hiusten elää välillä tuota ihan omaa luonnollista elämäänsä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.