Flunssa tuli taloon

Atshiuu! Asuntoamme koristaa parhaillaan nenäliinamytyt, silmänalusiani mustelmanoloiset varjot ja minulle on selvinnyt aikanaan babyshowereillani yökkäilemän Nose Fridan tarpeellisuus. Tämä on vauvan ensimmäinen flunssa, ja täytyy sanoa etten ole varmaan riipaisevampaa kokenut kuin kuumeisena nuhaa itkevä lapsi. Omaa tukkoisuutta ei edes meinaa muistaa kun seuraa toisen olotilaa. Mikään asento ei ole oikein ollut hyvä, eikä raukka osaa vielä oikein hengittää suun kauttakaan joten voi sitä tuhinan määrää.

                   kesa_012-002.jpg

                                                                                                                                                 Reipas pieni potilas

Tänään on onneksi jo hieman terveempi päivä meillä molemmilla. Vauvan oloa helpottamassa meillä on Nose Fridan lisäksi toiminut keittosuolasuihke ja sisälle kannetut rattaat, joissa pikkumies on saanut nukkua kohoasennossa. Helpotuskeinoja on kuitenkin todella vähän, eikä läheisyyden lisäksi ole kauheasti äidillä ja isillä mahdollisuuksia auttaa pientä. Olen tuntenut oloni niin niin avuttomaksi. Onneksi taidetaan olla jo voiton puolella! 

Joskus blogeja lukiessa törmää sairauspostauksiin, joissa bloggaaja on ottanut kuvan aivan rähjäisestä kotilookistaan. No voin paljastaa, että täällä ei kyllä näytetä nyt siltä kuinka ”voi vitsi kun näytät hyvältä kipeänäkin, ei kyllä yhtään huomaa!”. 😉 Tämän hetken kotilookkini on kaukana vahingossa tyylikkäästä ja silmäni näyttävät melkeinpä pahoinpidellyiltä. 

Pysykää terveenä!

-R

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *