HBD

Lentoaskeleita

Tänään kännykkääni on piippaillut ihania onnitteluviestejä ja iltapäivällä rakas ystäväni seisoi oven takana. Keitettiin kahvit, laitettiin yhdessä ruokaa ja kuunneltiin musiikkia- ihan kuin niinä pitkinä iltapäivinä kun asuimme keskustassa kivenheiton päässä toisistamme. Kevätaurinko paistoi sisään ja fiilis oli kaiken kaikkiaan hyvin synttärimäinen. Poikanikin oli aivan riemuissaan tullessaan päiväkodista, kun huomasi kenet olimmekaan saaneet vieraaksi. Nuo kaksi ovat ihan huippu parivaljakko, ovat olleet aivan erityisen samalla aaltopituudella heti ensitapaamisestaan. Nytkin poika tahtoi kuljettaa hänet "salapaikkaan", johon kellään muulla ei ollut asiaa ja ystäväni sai myös ikioman "Tykkään susta niin että halkeen"- lauluesityksen kitaran rämpytyksellä säestettynä. <3

Sain synttärilahjankin, aivan ihanat Marimekon puuhelmet!

Ja mieheni laittoi kotiin tullessaan meille vohveleita! (kuka näitä nyt laskee, että juuri lauantaina oli se vohvelibrunssi...)

Kaikkiaan aivan ihan synttärikeskiviikko. Siitäkin huolimatta, että sain nyt melkoisen opetuksen siitä, että niitä kävelymatkoja on nyt vain totaalisesti maltettava välttää. Auringonpaiste nimittäin houkutteli minut hetkeksi ulkoilemaan, ja vaikka ajattelin olevani todella varovainen, niin jouduinkin sohvalle kellottamaan supistuksia ja nappailemaan Panadolia. Pelästyttiin kaikki pahanpäiväisesti, mutta onneksi selvittiin säikähdyksellä. Nyt olen kyllä läksyni oppinut. Siltikin sanon, että jos tuota parituntista ei lasketa, niin starttasi oikein hyvin tämä kahdeskymmeneskuudes ikävuosi. 

 

Kommentit

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Onnea, onnea, onnea! :) Ja otahan rauhallisesti! <3 Itse avasin verhot ylös ja paistattelin päivää sohvalta hyvän lehden kera.

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3 Ja nyt otan kyllä jopa vielä rauhallisemmin kuin tähän asti, en antaisi ikinä itselleni anteeksi jos synnytys käynnistyisi näin etuajassa koska en malttanut olla paikoillani. Nytkin luulin, että ihan hyvin voin hakea pojan jo etukäteen hoidosta, matkaa kun ei ole kovin montaa sataa metriä, mutta toisin kävi. Tuo sinun tapasi nauttia päivänpaisteesta kuulostaa minullekin paremmalta. :)

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Inhottavaa, kun pitää olla niin varuillaan supistusten kanssa. :/ Toivottavasti lepo pitää ne kurissa, eikä sun tarvitsisi pelätä synnytyksen käynnistymistä.

Nyt arkikin on niin erilaista kuin esikoista odottaessa, ettei aina huomaa varoa liikkeitään. Kiireestä huolimatta ei kannattaisi esimerkiksi kantaa lasta rappusissa tms. (kröhöm). Itse jouduin supistusten vuoksi sairauslomalle äitiysloman alkuun asti. Ihan joka päivä se sohvalla makoilukaan ei kyllä houkuttelisi, mutta pitää keksiä muita rauhallisia aktiviteetteja.

Hassua, kun ekassa raskaudessa pesin ikkunoita ja juuriharjalla pesuhuonetta viikko lasketun ajan jälkeen. Nyt pitäisi odotella vielä useita viikkoja. 

Tsemppiä ja malttia kohtalotoverille!

Elina U.
Lentoaskeleita

Eilinen toimi kyllä melko tehokkaana muistutuksena, että nyt on vain yksinkertaisesti otettava ihan rauhassa. Tuo on niin totta, että arki on toista lasta odottaessa hyvin erilaista ja sitä vaan huomaa vahingossa rasittavansa itseään (tai ahtautuvansa piiloleikissä toisen mieliksi vaatekaappiin eikä sitten pääsekään sieltä millään ylös :D ). Kiitos tsempeistä ja suuri määrä niitä myös sinne! <3 Todella samanlaisilla vesillä tässä seilataan.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Myöhästyneet onnittelut! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitoksia! :) Mun kälyni tosin sai mut heti kiinni huijaamisesta, tämähän on oikeesti kahdesseitsemäs ikävuoteni. :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Haha, enpäs mäkään yhtään ajatellut, vaikka muistin, että oot mua pari vuotta nuorempi. :D Mulla alkaa kohta kahdeskymmenesyhdeksäs. :O Ai kamala...

Kao Kao

Onnea ja ihanaa uutta vuotta elämässäsi.

Vohveleita ei voi koskaan olla liian usein. Pitäisi ehkä hankkia vohvelirauta :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ihana! :) Olen samaa mieltä, vohveleita ei voi koskaan olla liian usein (alkoipa mieleni nyt heti tehdä Vohvelikahvilan vuohenjuusto-mansikkahillovohveleita).

Kommentoi