Heijastinvinkki: Vicia Faba Design

Lentoaskeleita

Joskus parhaat jutut löytyvät ohi mennen naapurin kanssa jutustellessa rappukäytävässä. Ainakin nämä kauniit käsintehdyt kukkaheijastimet löysivät pipoihini ja huiveihini juuri tälläistä kautta. Naapurini tytär suunnittelee ja valmistaa näitä, ja tämä naapurini syystäkin ylpeänä äitinä esitteli minulle pahviarkillisen ihania värikkäitä heijastimia.

Minuun iskee kaikki ideat, joissa tylsästä arkiesineestä tehdään jotain kaunista ja kiinnostavaa. Nämä Vicia Faba Design -heijastimet ovat juuri tälläisiä! Todella kiva idea tehdä heijastimista korumaisen nättejä. Keskeltä heijastinta löytyy blinginä Schwarowskin kristallia. 

Ostin heti muutaman, sillä huomasin talvivaatteideni olevan vähän turhankin mustia eli maastoon sulautuvia. Nyt sekä näyn turvallisesti että kimallan! :)

Kiinnitin pinssimallisen heijastimen ensin takin rintamukseen, kunnes keksin, että näitähän voi laittaa vaikka pipoon tai huiviinkin! Pimeällä kulkiessa on toki hyvä laittaa heijastin myös hihaan heilumaan, mutta näitä voi kätevästi lisäillä asusteisiin tuomaan kivan näköistä lisänäkyvyyttä.

Tuosta ylläolevasta kuvasta näkee saatavilla olevat värit ja hinnat, ja omaa heijastinta voi tosiaan kysellä yllä olevasta sähköpostiosoitteesta. Tämä postaus ei muuten ollut mikään sponsoroitu mainos, vaan olen todella aidosti innoissani näistä ihanista heijastimista ja pyysin tuon kuvan naapuriltani tänne vinkiksi teitä varten. :) 

Muistakaa näkyä pimeällä! <3

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.