Horros ohi

Huh, eilen mätin varmana tämän vuoden viimeiset suklaat ja kinkut nassuun, nyt olo on jouluherkkujen osalta aika täysi. Havahduin eilen anoppilan sohvalla (yöpaidassa ja suklaarasia kädessä totta kai), siihen ettei enää ollutkaan minkäänlainen pyhäpäivä tai kalenterillinen vapaa. Joulu sai ajantajuni hieman sekoittumaan, mutta ehkä hyvä vaan niin.

Joulu ei yllätyksekseni tuntunut liialliselta paikasta paikkaan ajelemiselta, vaan onnistuimme jakamaan vierailut niin että ehdimme nauttia sekä joulusta että perheen seurasta. On muuten aika hieno tunne nähdä se ilo jonka meidän pikkumies saa isoisovanhemmissaan (ja isovanhemmissaan) aikaan. Aatonaattona kierroksessa oli minun mummulat, aaton vietimme vanhempieni luona, joulupäivänä menimme syömään miehen mammalaan ja loppuajan olemmekin hengailleet täällä miehen vanhempien nurkissa.

joulu12_021.jpg

Olimme ilmeisesti olleet tosi kilttejä kaikki, sillä saatiin aikamoinen määrä lahjoja. Vauvalle tuli onneksi tosi tarpeellisia juttuja, esimerkiksi vaatteita (kaikki 74cm ovat juuri jääneet auttamatta pieniksi)  ja muutamia oikeesti kivoja leluja, ei mitään pehmoleluarmeijoita tai muita hurjuuksia. Minulle pukki toi täytenä yllätyksenä kauan himoitsemani Michael Korsin kellon, voi apua! 🙂 Taitaa mies sittenkin kuunnella mun juttuja, ainakin sivukorvalla… <3

joulu12_080.jpg

Tänään hurautettiin anopin kanssa Skanssiin koluamaan alennusmyyntejä, ja pitkästä aikaa vahingossa hiukan villiinnyin kaupoilla. No, ehkäpä vaatekaappini tarvitsikin hiukan piristystä näin äitiysloman lopulla. Ehkä en sentään ilmesty yliopistolle kuolaisissa collegehousuissa ja raskausaikana käyttämissäni liian isoissa trikoopaidoissa? 

Huomenna onkin kampaajapäivä. Ei tosin minulla, vaan tämä meidän pörrökasamme muuntautuu huomenna taas snautseriksi trimmaajan käsittelyssä.

joulu12_084.jpg

Hyvää viikolloppua ihanaiset! <3

EDIT: Viikolloppu? Osaan kirjoittaa! Blogipostauksissani toistellaan myös ilmeisesti ihanaisia oikein olan takaa, se mihin toinen postaus loppuu toinen alkaa jne. Pitäisiköhän oikolukea hiukan näitä mun juttuja, kuka äänestää ”jaa”? Eli ihanaista viikolloppua kaikille vaan!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *