"Iloisen äidin toppatakki"

Lentoaskeleita

Iloista lauantai-iltapäivää täältä maalaismaisemista! Tulin nopsaan esittelemään uutta äitiystoppatakkia, jonka tilasin Lapsenpäästäjän Puodista. Projekti sopiva äitiystakki ei ollut ihan helppo, mutta välttämätön, sillä muut talvitakkini alkavat tehdä niin tiukkaa, ettei tässä kolmea ja puolta kuukautta viitsi yrittää vetää vatsaa sisään ulkoillessa. ;) Vähän hankalaksi projektin teki se, että kivoja takkeja näyttää olevan tosi hintsusti tarjolla. Löysin kyllä kauniita vatsan kasvatteluun sopivia villakangastakkeja, mutta koska en halunnut sijoittaa niinkin lyhyelle ajalle kuin raskausaika sekä toppa- että villakangastakkiin, päädyin tilaamaan toppatakin. Pysynpähän ainakin lämpimänä. 


Takki on Happymum-merkkinen ja mallia Alaska. Ihan Alaska-kelejä tällä takilla kyllä yksinään ei pärjää, sillä ainoa miinus tulee sen yllättävän kevyestä materiaalista. Nyt tarkenee kyllä tosi hyvin, mutta en tiedä sitten niistä 10-15 asteen pakkasista. Oneksi takki venyy aivan uskomattoman isoksi edestä selkäpuolella olevan varan ansiosta (testasin tyynyllä ennen kuin irrotin laput, että mahtuuhan sitten varmasti loppuvaiheessakin :D ), joten lämmintä sitten alle vaan! Tosi vähän oli mitään ihan untuvaisia ja nättejä malleja tarjolla. Takin kauluksessa ja hupussa on karvavuori, joka tekee takista siistimmän niin, että tämä passaa mielestäni nyt kaupunki sekä kotipihakäyttöön.

Eli täällä on nyt ainakin yksi happymum (eh eh), joka on paremmin varustautunut talveen! 

Kommentit

Mä oon kulkenu viime ajat miehen toppatakissa. Tilasin jo alkusyksyllä netistä äitiystoppatakin, mutta lopulta tunsin oloni niin mammutiksi siinä, että kuljen mieluummin miesten takissa. Sun takki näyttää tosi kivalta! Olisi pitänyt itsekin tilata jotain tollaista ennemmin kuin mun vatsaa korostava mammuttitakki.

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei mä luulen, että se mammuttifiilis on vähän väkisin mukana yhtälössä raskaus+talvipukeutuminen. Nimittäin mä nauroin miehelleni kun näin nämä kuvat, että apua näytän ihan muumilta! Tiedän täsmälleen, miltä se mammuttifiilis tuntuu. Mutta ehkä se vähän niin kuin kuuluu asiaan tällä hetkellä. :D

Ps. Omaa oloani kuvaa ehkä enemmän kyllä pingviinifiilis, sillä kävelen kuin pingviini. Olin eilen vähän turhan pitkään jouluostoksilla, jonka seurauksena joudun kävelemään tosi hitaasti ja hassusti ettei sattuisi mihinkään. 

Jeba
Tuuliajolla

Oivoi. Oisitpa nähnyt minkä näköisenä kuljin alkutalven kun odotin poikaa! Mulla oli päällä feelcetakki, sen päällä toppatakki ( avonaisena, koska ei mennyt kiinni ) ja sen päällä vielä anopin vanha ja aivan jäätävn kokoinen tuulitakkikankaasta tehty liivi! Olin niin kamalan näköinen tuolla lenkkipoluilla, mutta en viitsinyt parin kuukauden takia ostaa äitiystakkia ja pärjäsin vallanmainiosti noinkin! Kerrospukeutuminen oli silloin kaiken A ja O. ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Tsih, kuulostaa hyvin samantyyppiseltä lenkkeilypolkulookilta jonka olen itsekin suunnitellut, paitsi aion hyödyntää mieheni takkia! :DD Mäkään en välttämättä olisi raaskinut investoida äitiystakkiin, jos ei olisi ollut vielä alkuvuodesta niin paljon tiedossa yliopistolla oloa jne, mutta nyt olen tosi iloinen, että tilasin tuon. :)

hanne_tasteofhoney

Oletpas suloinen. <3 toi kampaus sopii muuten sulle hirmu kauniisti!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos, tulipa hyvä mieli! <3

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hieno takki!

Mä olin aikoinaan (neljä vuotta sitten, mihin h*lvettiin tää aika oikein kuluu?!) eniten (:D) raskaana just talviaikaan (poitsu syntyi siis huhtikuun alussa). Alkutalven sinnittelin yhdellä toppatakilla, johon just ja just mahduin, mutta alemyyntien aikaan mun oli pakko lähteä kiertämään kauppoja. Lasten kanssa töissä ulkoillessa ei vaan voinut olla ilman kunnon takkia! Ja kun mä oon sen verran pyöreä, että miehen kaikki takit ei oikein mahtunut mun lantion ympäri kiinni tai sitten hihat oli niin järkkypitkiä, että kääriminenkään ei oikein auttanut. Säkällä sitten löysin Prisman alerekistä A-linjaisen takin, joka vielä suuremmalla säkällä kesti vettäkin. Hintaa oli muistaakseni hurjat 15 € ja alle mahtui kevyesti villapaitakin, joten pahemmillakaan pakkasilla en palellut. Seuraavana syksynä laitoin takin myyntiin ja joku onnellinen tuleva äiti sai hyvän takin raskausajalle. Toivottavasti pääsi kiertoon vielä senkin jälkeen. :) Mutta siis enivei, tän mun megapitkän kommentin lopputulos on siis se, että jos loppuraskaus oikeasti ajoittuu siihen pahimpaan talviaikaan, niin kyllä jonkinlainen takki olisi hyvä olla, etenkin, jos ulkona on pakko oleilla pitempiäkin aikoja, kuten mun tapauksessa. Ja kaikille ei vaan ne miehenkään takit istu. ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ajan kuluminen saa kyllä ihan uudenlaisen temmon lasten synnyttyä! :D Meillä on myös laskettu aika ihan huhtikuun alkupäivinä. :) Joo kyllä se takki vaan aika välttämätön on kevätvauvan odottajille. Sulla kävikin aivan mahtituuri alennusmyyntiostoksilla! Tuossa sinun työssäsi kunnon ulkoiluvarusteet taitavatkin olla ihan elinehto, voin meinaan vaan kuvitella kuinka ikävltä tuntuisi olla monta tuntia päivässä ulkona kelillä kuin kelillä ilman kunnon varustusta. Itsekin meinasin odottaa aleaikoja, mutta sitten huomasin kuinka hintsusti noita äitiystakkien kokoja tuntui olevan enää jäljellä ja päätin toimia. Kivalta tämä takki kyllä nyt tuntuu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.