Jälleen langoilla

Lentoaskeleita

Heippa taas! Uskallan varovasti kertoa, että olen astumassa takaisin ihmisten kirjoihin. Kotona kököttäen vierähti melkein kuukausi ja aika tuntui i-kui-suu-del-ta. Enkä liioittele. Neljän seinän sisällä kököttäminen ei sovi minulle, ei sitten yhtään. En tiedä kumpi oli kurjempaa, fyysinen puolikuntoisuus vai se tekemättömyyden ja jämähtämisen tunne pään sisällä: se kun tiesi, että nyt ei oikeesti auta muu kuin levätä. Ei vaikka ulkona paistaisi aurinko ja tekisi mieli lähteä jonnekin kahville tai poikani kanssa metsäretkelle.

Viime viikolla alkoi kuitenkin taas arki päiväkoteineen, lukujärjestyksineen ja täyteen ahdettuine kurssisuunnitelmineen (hups). Oli taas kangaskassiin pakattavia kakseiskan kumisaappaita ja kurahousuja, epämääräisiä aaneljäkasojani ja farkkuja sekä sukkahousuja. Astuin ulos ja voi vitsi, kuinka ihanalta syysilmaa tuntuikaan hengittää. Vaikka olo oli ja on vieläkin vähän heikko ja iltaisin olin olen rättiväsynyt, se kaikki kompensoi kuitenkin sitä, että elinpiirini laajentui jälleen kodin seinien ulkopuolelle.

Lauantaina lähdimme mieheni kanssa pitkästä aikaa ihan kaksin ulos, olihan meillä syytä juhlaan, sillä ensimmäinen hääpäivämmekin ehti jo tulla. Jokainen varmaan tietää tunteen, kun pidemmän kotona virumisen jälkeen saa vähän pynttäytyä ja astua korkokengissä ihmisten ilmoille. Kävimme Stefan´s steak housessa syömässä ja vielä elokuvissa katsastamassa Sin Cityn jatko-osan: A Dame to Kill For. Ruoka oli herkullista ja leffa niin nerokas kuin odotinkin, mieli pitkästä aikaa kevyt ja Tampere iltaisella niin kaunis kuin muistinkin.

(Tomikoot lauantainen Instagram-räpsy postauksen ainoana kuvituksena, sillä menneen kuukauden aikaiset lookkini olisivat olleet vähän turhan hard core-kotitrikikookamaa edes #momfie-blogin välikevennyksenä)

Tuntuu, että olen aivan ulkona kaikesta blogimaailmassa tapahtuneesta, vaikka blogeja taukoni aikana välillä lueskeleinkin, mutta onpa kivaa olla täällä taas!

 

 

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ihanaa, että oot langoilla ja elävien kirjoissa. <3

Elina U.
Lentoaskeleita

On kivaa olla täällä taas! Ja tosiaan, vaikka olen aika hiljaa pysytellyt, niin sydämenkuvia olen teidän muiden postauksiin painellut ahkerasti, ja mieleeni on jäänyt erityisesti koskettava #kutsumua-postauksesi. <3

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Voi, ihana kuulla, että oot siellä elänyt hengessä. <3 Se postaus oli mulle henkisellä tasolla aika iso juttu, joten ihan mukava kuulla, että se on jotakin koskettanut. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi hyvä kun oot jaksanut levätä, ja tervetuloa takaisin ihmisten ja blogien ilmoille:-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos, kivaa olla täällä taas! :) Varovasti mutta varmasti hivuttaudun takaisin normaaliin elämään. 

Silkkitassu

Hihi, just eilen miehelle hihkuin et sit kun Sin City tulee teattereihin niin kyllä tahdon sen kattomaan. Kommenttina tuli takas, et siellä se jo pyörii, millos meet? :D Ohhoh, hyvin on uutuusleffojen ensi-illat tiedossa.
Ihanat vaatteet siulla! Niin kaunis oot!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan! Niin kuin sanoin, aivan nerokas elokuva. Mun mielestä yhtä hyvä kuin ykkönenkin, miehen mielestä taas ykkösosa oli hiukan parempi. Olisi sitten mielenkiintoista kuulla tuollaisen sarjakuvaihmisen mielipide leffasta, kun oot käynyt katsomassa. :) Mullehan sarjakuva on genrenä melko tuntematon, mutta voin vaan kuvitella, kuinka se ei varmasti ole mikään helpoin laji adaptoida leffaksi. Mielestäni näissä Sin Cityissä kuitenkin on onnistuttu säilyttämään sellainen sarjakuvamainen visuaalisuus aivan mielettömän onnistuneesti, sekä henkilöhahmot ja tehosteet ovat herkullisesti sarjakuvamaisesti karrikoituja. Alkuperäistä Sin City-sarjakuvaa olen tainnut joskus vain ohimennen vilaista, mutta nyt tekisi mieli vertailumielessä ihan lukea nämä Frank Millerin alkuperäisteokset.

Ja kiitos kovasti, oli kyllä mukavaa vetää korot jalkaan pitkästä aikaa! :)

Raissi
RetroPrinsessa

Jee!! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Jihuu! :)) <3 

MinEna
Kasvukäyrillä

<3<3<3 tervetuloa takaisin ihanuus!

Elina U.
Lentoaskeleita

Arvaapa onko kivaa tulla takaisin, kun on näin lämmin vastaanotto! <3<3

Amma
Why you little!!

Oo tervetuloa elävien kirjoihin! Itse olen maannut tämän yhden päivän petipotilaana, ilmeisesti enterorokon kourissa ja NYT JO HALUAN LIIKKEELLE JA PESEMÄÄN PYYKKIÄ JA MUUTA ARKISTA!!

Mutta toinen asia, jota tulin hehkutteleen, kun kerta leffasta tykkäsit, niin tuon armaan aviosiippani fanfilmiä aiheesta, jossa saattaa joku tuttu emäntäkin vilahtaa..

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei vähänkö  siistiä, olipa hienosti tehty pätkä!! :) 

Voi apua, toivottavasti enterorokko jättää sut pian rauhaan, kuulostaa ihan kamalalta. :( Pikaista paranemista! <3

MiinaS (Ei varmistettu)

Jos on raskaudesta kyse, niin ihan mahtavaa, että meni noin pian ohi!!! Muistelen, että kerroit joskus edellisraskauden pahoinvoinnin kestäneen kolme kuukautta. Jos taas kyse ei ole raskaudesta, niin siitä huolimatta hienoa, että vointisi alkaa palautua!

Kao Kao

Kiva että lepäsit ja kiva että oot taas täällä <3

Kommentoi