Jätskitestailijat (taas) liikkeellä

Lentoaskeleita

Marraskuu ei taida olla varsinaisesti sitä suurinta jäätelösesonkia, mutta minullapa on jäätelösesonki ympäri vuoden. Rakastan kaikenlaisia herkkujäätelöitä, ja kahdeksan kuukauden karkkilakkoni aikana siirsinkin karkkihimon kätevästi jäätelönhimoon. Joten ei varmaan ollut kovinkaan suuri yllätys (ainakaan miehelleni), että lähtiessämme ostamaan hanskoja pojalle Stockmannilta päädyimmekin Koskikeskuksen Minetti -jäätelökahvilaan.

Lipsuttiin vähän "yksi herkkupäivä viikossa" -periaatteesta (joka on siis pojalla, ei meillä valitettavasti :D ), ja kokeilin pojan kanssa puoliksi metsämarjajätskiä. Ja voi että kun oli hyvää! Mieheni pilkkasi minua suureen ääneen vielä kahvilan ulkopuolellakin, kuinka olin kuulemma "napannut kulhon pojan edestä ja kaaputtanut sen kiireessä puhtaaksi", ja kun poika totesi "loppu", kuten aina ruuan jälkeen, mies tokaisi että "niin onkin loppu, kun äiti hotki kaiken". En myönnä mitään.

Pienenä miinuksena kyllä, että kahvilasta sai pelkkää konekahvia, ja ettei valikoimissa ollut minkäänlaista mehua. Mutta toisaalta, jätskikahvilahan tuo onkin. Näin innokkaan jätskitestailijan vinkkelistä voisin kuitenkin suositella muille jäätelöfaneille testaamaan Minettiä, mutta lisäksi ehdottomasti myös Cafe la Famillea ja Siperian legendaarista Gelateria Italiaanaa. Jos vaikka glögikausi alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää, niin ei muuta kuin jätskille!

Ja kuten aina, pysähdyimme pitkäksi aikaa avoauton ja heppakarusellin kohdalle. Nämä pysähdykset tulevat onneksi meille tosi edullisiksi, sillä kokeiltiin laittaa euro koneeseen, mutta poika ärsyyntyikin vaan että "pois"! Muuten oli niin kivaa ettei tietenkään oltaisi saatu lähteä enää muualle.

Ai niin. En sitten sinnikkäästi vaan viisastunut viime postaukseni valo-ongelmasta, vaan ehdotin tuossa matkalla yhden valaistun tunnelin kohdalla, että kokeillaan jos tästä saisi paremmat kuvat siitä takista. Ero on ihan silmiinpistävä...

 

Muistakaa herkutella! <3

 

 

 

Kommentit

Kao Kao

Syön just pullaa :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jes! :) Minäkin tuossa suunnittelin, että huomenna ostan korvapuusteja. Tämä viikko on ollut sellainen, että haen vähän herkuista lisätsemppausta, joten olkoot sitten jätskitorstain ja korvapuustiperjantain jälkeen vaikka lakritsilauantai. :D

Kao Kao

korvapuustiperjantai, tuo pitää lanseerata meille töihinkin! (ja samalla varoa etten minä ole se, joka ne korvapuustit aina leipoo..)

Elina U.
Lentoaskeleita

Olen suorastaan mestari lanseeraamaan herkkupäiviä, että varo vaan! :D

Kao Kao

hii, mitä me syödään sit sunnuntaina? :) sunnuntaisuklaa?

Elina U.
Lentoaskeleita

Sunnuntaisuklaa, sehän sen on oltava! <3

Tyyne
Sukat makkaralla

Jäätelöt<3 Ei voi muuta sanoa :) Paitsi että onko teillä siellä jo lunta? O-ou!

Ella F.
Siperian Ella

Mmmm.... jäätelöä. Lupasin tylleröiselle, joka on koko viikon kärttänyt aamupalaksi (?!) jäätelöä, että lauantai-aamuna sitä sitten saa :)

Kommentoi