Kaappiin vai palautukseen?

Lentoaskeleita

O ou. Tilasin Zalandosta hiukan mekkoja "sovitukseen" enkä osaa nyt päättää niiden kohtalosta.

Tämä on periaatteessa aika kiva, mutta mietin vain tätä materiaalia. Postin jäljiltä ainakin kangas on hyvin ryppyinen, silitettynä tietysti muuttuisi ihmeesti, mutta onko tämä kuitenkin hiukan halvan oloinen? Jotenkin vaan tykkäisin tästä silti kovasti!

Ja sitten tämä ihastukseni, jonka ryppyisyys tulee nyt näissä kuvissa aika ikävästi esiin. Mutta mutta. Uskon että meillä olisi tosi kivaa yhdessä, ja keksin heti monta paikkaa ja hetkeä jolloin pukisin tämän ylleni. Hinta on vain kukkarolleni hiukan suolainen tällaisesta ei ihan jokapäiväiseen käyttöön tulevasta vaatteesta, mutta tämä olisi vaan niiiin kiva esimerkiksi tänään vauvan synttärikekkereillä (silitettynä!).

 

Onneksi minulla on plan b näiden synttäreiden varalle: tämä on niin monikäyttöinen ja ihana että tämän pidän ainakin...

Kuvaushetken mahdollisti yleensä kiellettyihin tavaroihin kuuluva kännykkäni! :D

Kivaa viikonloppua kaverit!

 

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Minä tykkään tuosta viimeisimmästä tosi paljon! :) Ja kyllä tuo keskimmäinenkin vaikuttaa sellaiselta kesän luottomekolta :) Oih..tässä tulee mekkokuume!

Ella F.
Siperian Ella

Otat sen mistä itse eniten tykkään, hinnasta viis, koska aina kaksi tai useampi sellaista "melkein" mekkoa tulee kalliimmaksi kuin se yks "just se" mekko :) Mun suosikki on tuo keskimmäinen, mutta näytät kaikissa kauniilta ja niin kesäiseltä! Ehkä se kevät nyt viimein ymmärtää tulla, kun olet sonnustaunutkin asianmukaisesti?

Elina U.
Lentoaskeleita

Papyli Kiitos! :) Enhän minä VOINUT palauttaa tuota keskimmäistä. Te täällä ja vielä yksi kaverinikin vielä vahvistitte päätöstä, ja puin sen päälle synttäreille. 

Tyyne Viimeinen oli myös ihan mun lemppari, se ja keskimmäinen nyt sitten muuttivat vaatekaappiini. Mekkokuume on vaarallista kukkarolle, varsinkin jos eksyy illalla selailemaan nettikauppoja! ;D

Ella F. Kiitoksia, minulla onkin jo ajatukset ihan kevätlaitumilla... :) Ehkä se näkyy näissä mekkohaaveiluissa? ;) Täytyyhän minun edesauttaa kevään saapumista ja ostaa pari mekkoa, hih! Ja juuri noin minäkin ajattelen, että mielummin ostaa sellaisen juuri mistä tykkää eikä paria halvempaa "melkein" tapausta. Ostelen nykyään muutenkin aika harvoin vaatteita, niin nyt kerrankin kun löytyi juuri mieleiset, niin päätin ottaa tuon keskimmäisen ja viimeisen. Eka lähtee takaisin Zalandolle, se nimittäin on sellainen melkein-mekko.

Tyyne
Sukat makkaralla

Hih, täytyi  ihan tulla tänne sun palstalle kertomaan, että tuo sininen nappimekko, jonka tilasin & luulin olevan liian pieni niin... hups, äsken kun aloin tekemään palautusta, niin päätin vielä kokeilla ja kappas! Mekko sujahtikin päälle ja näytti tosi hyvälle, tsihihi! En vain jotenkin vissiin ekalla sovituskerralla uskaltanut laittaa sitä kunnolla päälle, vaikutti tiukalle. Äsken kirjoitin sitten zalandolle, että apua voiko tän palautuksen perua :D ..Katsotaan mitä vastaavat, mekko on niin kiva! Kiitos vielä inspiraatiosta :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaha ihan mahtavaa hei! :D Toivottavasti on kuvaa tulossa blogiisi, minäkin olen aivan rakastunut tuohon mekkoon! :) Ja toivottavasti zalandolaiset on ymmärtäväisiä, luulisi nyt sentään. Harmi vaan kun omani on nyt sen pari senttiä helmasta lyhyempi kuivausrummun jäljiltä, mutta ei kai se nyt silti liian lyhyt ole...

Tyyne
Sukat makkaralla

Joo laitan ehdottomasti kuvaa tulemaan, jos vaan zalando antaa sen pitää! Hitsit, nyt tietty tekisi mieli laittaa se viikonlopun rientoihin päälle, mutta odotellaan nyt vastausta kiltisti :D

Harmi tosiaan, että mekkosi kutistui :( Peittävämmät sukkikset sitten vaan... tai jos helmasta saisi käännöksen avattua, hmm...tai ompelet jonkun kanttauksen/reunuksen siihen jos oikein alkaa mietityttämään :) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi uskon että hiukan polttelisi vetää heti päälle! Siis ehdit ilmeisesti tehdä netissä sen "palautus"-homman? Ootko muuten katsonut saisiko sitä sieltä enää peruttua sieltä mistään?

Täytyypä muuten kurkata toi helma! Ja itseasiassa nyt kun aloin katsomaan noita omia kuviani tässä postauksessa, niin en tiedä enää että kuvittelinkohan vaan koko kutistumisen, olen aina niin hysteerinen ton helman pituuden suhteen. :D

Tyyne
Sukat makkaralla

Joo ehdin tosiaan tehdä sen palautuskaavakkeen netissä jo. Mutta fiksu mieheni totesi kyllä, että mitäväliä vaikka en palauttaisikaan mekkoa ajallaan, silloihan olisin vain "mokannut" palautukseni eikä zalando huolisi sitä enää takaisin, että mekko jäisi väkisin mulle :) Öh, ehkä vähän epäselvä selitys, mutta luulen että mekko on minun! :) 

Hih, minäkin kyttään kyllä helmojen pituuksia yleensä. Mutta tossa on luonnostaan aika pitkä kuitenkin, että jos et ole huippupitkä, niin eiköhän se helma ole vielä siveellinen :D

Kommentoi