Kuka siellä?

Lentoaskeleita

En osaa valita mikä on kivointa tässä bloggaamisessa. Ehkä itseilmaisu, kirjoittaminen, kivojen juttujen poimiminen ja taltioiminen vai joskus toisinaan minunkin postilaatikkooni kolahtavat kutsut blogitilaisuuksiin? Ei, kyllä kivointa on päästä vuorovaikutukseen muiden ihmisten kanssa. Jokainen kommentti, sydänpainikkeen klikkaus tai facebook-peukku saavat hymyn huulilleni. Joskus tutkiessani Google Analyticsia huomaan että blogissani on vierailtu Oulusta käsin, Helsingistä, Tukholmasta, mutta myös Oslosta, Victoriasta, Burgundysta tai kaupungeista joiden sijainnista minulla ei rehellisesti sanottuna ole aavistustakaan. Silloin mielikuvitukseni lähtee liikkeelle ja mietin, että minkähänlaisia tyyppejä täällä blogissani vierailee? Minkä ikäisiä he ovat, mitä he tekevät työkseen, mistä he tykkäävät, onkohan heillä lemmikkejä tai lapsia, kirjoittavatkohan he itse blogia?

<3 Kiitos kun olette mukana reissuissa meidän kanssa! <3

Ettei tämä homma olisi ihan monlogia, niin kysyn nyt teiltä, jokaiselta tänne eksyjältä: Kuka siellä ruudun toisella puolella on? Kerro jotain pientä itsestäsi, palan halusta tietää! Olisi myös mukavaa kuulla oletko lueskellut täällä kauankin, vai juuri löytänyt tiesi mukaan. Entä onko sinulla itselläsi blogia? Jos on, ole ihana ja linkkaa se minulle! Sinun ei tarvitse olla Lilyn rekisteröitynyt käyttäjä, keksi vain itsellesi jokin nimimerkki (tai sitten rekisteröidy käyttäjäksi, sekin on tosi helppoa). :) 

Tänään otan prosetyö-maratonin, illalla aion painaa lähetä-nappia. Tulen kuitenkin kahvipaussilla kurkkaamaan, olisiko joku jättänyt viestin kommenttiboksiin. 

Paljon teetä ja karkkeja torstaihinne, pus!

 

Kommentit

Positiivista

Olen Anne, Annennee, Nennis - you name it me :) 23-vuotias vähän tai paljon vauvakuumeileva, joten Lilyssä on nää vauva/lapsiblogit aika kovassa kulutuksessa... Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, ainakin tämän vuoden, luulisin. Ja osaan nyt sinun ansiostasi käyttää punaista huulipunaa! :D

Täällä olen kirjoittanut jokseenkin lyhyeen loppunutta Positiivista-palstaa, mutta nuoremman minuni edesottamuksista kirjoitin aika monta vuotta täällä: http://tyylitontaelamaa.blogspot.com

Elina U.
Lentoaskeleita

"Ja osaan nyt sinun ansiostasi käyttää punaista huulipunaa" -siis ehkä ihanin kommentti ikinä! :D <3 

annakarin
Anna Karin

Minä olen ainakin yksi niistä analyticsin Oulu-tyypeistä! Mun vierailuja siellä onkin varmaan aika paljon. :-)

On muuten ihan tosi, että bloggaaminen on tuonut sellaisia asioita, joita ei osannut odottaakaan. Ihan huisia, miten pelkästään toisten blogia lukemalla ja kommenttien välityksellä tuntuu, että olisi jokin yhteys toisiin kirjoittajiin. Sitä paitsi mistä muualta voi lukea näin kattavasti niin eri elämäntilanteissa olevien tai erilaisten mielipiteiden omaavien ihmisten kirjoituksia?

Lily on kyllä ihana paikka. Tuntuu ihan siltä, että kuuluisi johonkin. Mä en ehkä olisi enää järjissään, jos mulla ei olis kotiäitinäkin tällaista tilaisuutta olla ihmisten kanssa tekemisissä ja lukea jostakin muustakin kuin puurokatastrofeista ja selkäkakoista.

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee, eli nyt sai sitten yksi analyticsin tilasto kasvot! Ihanaa että käyt täällä! <3

Tämä bloggaaminen on tosiaan jännää kommunikoinnin muoto, sillä minustakin usein tuntuu kuin blogikaverit olisivat "jo vanhoja tuttuja". Esim. niinä kertoina kun olen tavannut blogikavereita ihan livenä, niin tuntuu aina kuin tunnettaisiin ihan "oikeastikin" jo ennestää ja kuin juttu jatkuisi jostain vanhasta mihin ollaan jo jääty. :D Voi kunpa saisin sutkin tavata joskus! Ja yhdyn täysin sanoihisi, Lily on kyllä ihana paikka, maailman kivoin blogikoti. Täällä on niiiin ihana ilmapiiri! 

Lupaan, etten koskaan tule kirjoittamaan selkäkakoista! :D 

annakarin
Anna Karin

Ja mä huomaan miettiväni usein, että mitäköhän blogeista tutuille ihmisille nyt kuuluu. Esimerkiksi silloin kun sinä olit menossa naimisiin, mietin että voi että, mitenköhän siellä nyt jännitetään ja ooh, siellä vietetään nyt ehkä elämän parasta päivää. Ja kun Krista on Thaimaassa perheineen, mietin, mitäköhän ne tekee ja missäköhän ne nyt seikkailee. Hassua!

Ja joo - mua harmittaa kun asun täällä kaukana kaiken keskipisteestä eli Helsingistä, joten missaan kaikki blogitapaamiset. Ois ihanaa joskus päästä mukaan! :-)

Silkkitassu

Jos analyticsissä näkyy Jyväskylä, niin se olen luultavasti minä! :) Ja toivottavasti nähdään siellä blogipikkujouluissa, kun sinne meidän koko perhe näätiä lukuunottamatta on matkalla. :) Olen seuraillut teitä siitä lähtien kun tulin Lilyyn eli marraskuusta 2012 lähtien.

Toivon kovasti, että pääsisimme muuttamaan Tampereelle, koska meillä on siellä enemmän ystäviä ja tuttuja kuin täällä Jyväskylässä. Ja onhan se hienompi kaupunkikin! ;D Senkin takia on kiva seurata teitä ja kuvitella et "ehkä mekin tuolla vuoden päästä vaunutellaan tai muuten pyöritään".

Kiitos ihanasta kamppanjastakin! Sinulla on sydän paikallaan! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee! Toinen tilasto kasvoiksi! ;) On kyllä niin ihanaa kun täällä käy tuollaisia tyyppejä. <3 Ja ei muuta kuin kimpsut, kampsut ja näädät kasaan ja Tampereelle, tästä on tullut vuosien saatossa aivan kaupunkien suosikkini. Toivottavasti tosiaan tavataan blogipikkujouluissa! :)

Ranja
Haavekuvia

Täällä yksi Jyväskylän ja Kouvolan väliä reissaava suomen kielen ope. Päädyin lukemaan sun blogia tänä syksynä, kun kirjoitit kahvilapostauksen, koska rakastan itse kahviloita. Rakastan myös teetä ja minulla on myös koiria, joten olen jäänyt seurailemaan blogia. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ah, tunnen aina niin hengenheimolaisuutta kaikkien kahviloita rakastavien teeihmisten kanssa. Välittömästi pääsee jotenkin samalle aaltopituudelle. :) Kivaa että olet mukana seuraamassa. Ihanaa joulunodotusta! <3

No minä täällä :) Pian 25-vuotias, 1-vuotiaan pojan äiti ja nykyisin mieheni vaimo (me mentiin naimisiin!). Ollaanhan me tavattu, joten pärstäkin on varmaan tuttu :)

Kuten jo joskus aikaisemmin kirjoitinkin jonkun postauksen kommenttiin, olen seurannut sun blogiasi alusta alkaen. Koin niin suurta hengenheimolaisuuttaa, kun kirjoitit jutun Nuori äiti, perustele äitiytesi, kun jotenkin se tuntui niin tutulta. Mietin silloin pitkään miten siihen kommentoisin, mutta en osannut muotoilla ajatuksiani sanoiksi, joten kommentoimatta jäi.

Joskus mietin, että haluaisin itsekin kirjoittaa omaa blogia meidän elämästä, mutta 1) en osaa kirjoittaa ja 2) haluan kuitenkin ehkä mieluummin jakaa mietteitäni näin anonyymisti, tai no, tällä nimimerkilläni. Ajattelen kommentoivani paljon useammin, mutta taidankin useimmiten kommentoida vain ajatuksen tasolla:)

Elina U.
Lentoaskeleita

Heippa Jenn ja onnea naimisiin menosta! <3 Selasin tuossa viime kevään valokuvia juuri siltä Helsingin reissulta ja mietinkin mitä teille mahtaa kuulua, että joko on häät ollut. :) Tulin niin hyvälle mielelle tästä kommentistasi, aivan mahtavaa että olet viihtynyt mukana alusta asti! <3 Ja kivaa kun kommentoit, itse olen huomannut saman että usein jopa luulen kommentoineeni mutta teinkin sen sitten vaan päässäni. :D Mutta ehkäpä sitten joskus kun näen sydämen kuvan jonkin tekstin yläpuolella, niin voin miettiä että jospa se on Jenniltä. :)

Amma
Why you little!!

Mäkin oon mukana keikkunu varmaan vuoden päivät, sunkin blogi tuli aika alkuvaiheessa luettavien listalle.. Eloahan voipi seurata blogista, jota ehdin harmikseni päivittelemään ihan liian harvoin nykypäivänä. Vissiin se menee niin, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä enemmän yöunia arvostaa. Ja hei, ne analyticsit näyttää Oulua munkin kohdalla! Mutta lauantaina sitten nähdään!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihan mahtavaa kuulla, että olet ollut mukana melkein alusta asti. Nimittäin koska blogini on varmaan muuttunut jonkin verran tässä matkan varrella, niin ihanaa tietää että "alkuperäisiäkin" lukijoita on mukana. Tuntuu jotenkin että oltaisiin jo ihan tuttuja, kun minäkin olen jo pitkään seurannut blogiasi! :D Jee huomenna nähdään! :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Näkyykö Analyticsissa Lontoo? Täällä minäkin seurailen edesottamuksiasi, kun Eddien selkäkakoilta ehdin. ;)

Mä en muuten ole häpeäkseni vieläkään saanut hommattua mitään Google Analytics -tiliä omalle blogilleni... Pitäis vissiin, niin näkis missä mun lukijoita piilee.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihanaa että olet mukana, vaikka pienen vauvan kanssa elämä onkin kiireistä! <3 Heheheh ja tsemppiä selkäkakkoihin, aika kyllä tosiaan kultaa muistot kun olin jo oikeastaan aika unohtanut niiden aikakauden. :DD Suosittelen Analyticsia ehdottomasti, on tosi hauskaa nähdä niitä tilastoja ja arvuutella, että kuka siellä milloinkin mahtaa täällä vierailla!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kukkuu! Nimen voi ehkä päätellä nimimerkistä ja ikää tällä yhden pojan äidillä on 26 vuotta. Puolin ja toisinhan tässä on vierailtu blogeissa jonkun aikaa. :) Mä taisin akan kerran eksyä tänne melko alkutaipaleellani täällä viime kesänä, ja jäin kyllä heti koukkuun ihanan positiiviseen blogiisi! Oli tosi kivaa, että löysit myös mun blogiin! Ja jos analytics näyttää vierailijaa Hyvinkäältä, niin se voin olla juuri minä. :))

Elina U.
Lentoaskeleita

Ei ole totta! :D Hahahah, taisin vasta nyt tajuta noiden blogi-fb-keskusteluiden ja nimimerkkisi välisen yhteyden. Terävät hoksottimet mulla. :D Ihanaa että olet mukana täällä ja jätät aina niin piristäviä kommentteja. Ja onneksi kommentoit, sillä sitä kautta löysin myös sinun blogisi! Jee ja taas muuttuivat tilastot ihmisiksi. <3 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hmm, ootkohan sä oikeilla jäljillä, ts. onko meillä jotain fb-keskustelujakin? :D Oon kyllä tykännyt sun blogista myös facessa, mutta en oo tainnut siellä mitään kommentoida. Vai oonko? :D

Elina U.
Lentoaskeleita

No tämäpä noloa! Luulin että olit tossa phocahispidan järjestämässä pikkujoulukeskustelussa, kun siellä on oletettava kaimasi, ja olen koko ajan luullut häntä sinuksi! Ei ole totta, oon kyllä ihan toope. :D Eli ei meillä ole ollut facebook-keskusteluja tietämättäsi! Ehkä minun kannattaisi suosiolla mennä takaisin nukkumaan... :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hahha, älä nyt, kun mä täällä jo ajattelin, että oonko mä unohtanut jotain. :D Helposti nää näköjään menee sekaisin. Mun nimikään ei oo ihan yleisimmästä päästä, joten eihän se kumma oo. :) Eli ei tarvi olla yhtään nolona!

Mimosa

Blogiasi kävin ennen kurkkimassa aina sillon tällön, kunnes lopulta siirryin vakkarilukijaksi. Meikäläinen on 25-v mutsi Tampereelta, jonka esikoinen täyttää ihan just 1-v. Meikästä on mukava lukea muidenkin Treeläisten blogeja ja saada vinkkejä kotikaupungin tohinoihin.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ensinnäkin, onpa kivaa saada sinut vakkarilukijaksi! :) Ja toiseksi, huippua löytää muita tamperelaisia blogeja, joten kiitos kommentistasi! ;) Jos joskus bongaat meidät jossain niin moikkaa! <3 

MM
Maijan matkassa

Minä täällä! Minun kohdallani Google Analytics näyttää Joensuuta. En muista, koska löysin blogisi, mutta kun löysin, aloin seurailla kirjoituksiasi aktiivisesti. Blogiasi lukiessa ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle. Kiitos kirjallisista päivän piristeistä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Tämä on niin hauskaa kun nämä Analyticsit hiukan alkavat selventymään täällä, eli Joensuu selvitetty! ;) Kiitos itsellesi aivan ihanasta kommentista. Luin tämän eilen kesken opiskeluväsymyksen, ja sait sanoillasi hymyn huulille. Niin ja minäkin olen muuten seurannut blogiasi jo pitkään. :) Mukavaa viikonloppua! <3

iid-a (Ei varmistettu)

Yksi lukija Helsingistä täällä, heippa! :) Löysin jokin aika sitten blogisi ja tykästyin heti teksteihisi ja kirjoitustyyliisi. Olikin sitten hauska huomata, että siellä kirjoittaakin tutun näköinen tyyppi! Viimeksi ollaan varmaan törmätty lukion äidinkielen kurssilla ja tuskailtu tulevia kirjoituksia... hih, sen jälkeen on näköjään sinunkin elämässäsi tapahtunut paljon :) sinulla on niin rehellinen, mutta samalla kuitenkin positiivinen tapa kirjoittaa arkisista asioista, että huomaan tulevani aina hyvälle mielelle kun luen blogiasi. Minulla on opinnot gradua vaille valmiit ja tällä hetkellä tuskailen sen typerän gradun kanssa ja stressaan siitä ihan liikaa. Tuntuu, että blogisi kautta saan tsemppiä, kun huomaan, että kouluhommat ne stressaa muitakin ja joku muukin joutuu joskus viettämään iltoja ja viikonloppuja kouluhommia tehden. Kiitos hyvästä blogista, tätä on kiva käydä lukemassa. Ja laiskana kommentoijana nyt oli ihan pakko kommentoida ensimmäistä kertaa, kun kerran satuit kysymään. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Eikä! :D Vähänkö hauska sattuma että olet löytänyt tänne! Ihanaa kun tulit kommentoimaan nyt, voi että miten iloiseksi tulinkaan. Hih eikö me istuttukin vierekkäin ja oltu ihan lamaantuneita herra A:n opetusmetodeista? Muistan ikuisesti kun hän sanoi mulle, että "tämän tasoisella esseellä et pääse koskaan läpi yo-kirjoituksista". :D Olit kyllä ihan tuki ja turva tuolla kurssilla, kun sai vähän vertaistukea. Onpas sulla opinnot jo tosi hyvässä mallissa, jos gradusta enää kiinni. Hurjasti tsemppiä graduhommiin, muista tehdä kaikkea kivaa ja rentouttavaa vastapainoksi. Kiitos vielä tosi kivasta kommentista, ja ihanaa joulunodotusta! <3

^^ (Ei varmistettu)

Kun näkee kaverin kaverin linkittäneen yhden kirjoituksistasi, tulee tutustumaan blogiisi, huomaa ketä olet, tajuaa juuri vähän aikaa sitten miettineensä, mitäköhän miehellesi kuuluu nykyään ja viimeisin kirjoituksesi on kuka siellä? Ei voi olla kommentoimatta! Eli löysin blogisi tänään, luin piiiiitkän matkan kirjoituksiasi taaksepäin ja klikkasin sinut suosikkeiheni, eli varmasti palaan vielä myöhemmin lukemaan. En pelkästään jo sen takia, että tunsin miehesi aikoja sitten (vieläkö hän käärii suolakurkkuja juustosiivuihin? ;) ) ja moniin kirjoituksiisi liittyy maisemia, paikkoja ja ihmisiä, jotka tiedän, vaan sen takia miten kirjoitat, rehellisesti, luontevasti, hauskasti. Sinua yhtään tuntematta, teksteistäsi todella välittyy se, että kirjoitat täysin omana itsenäsi, ja se on mielestäni erittäin hienoa! Vaikutat todella aidolta ihmiseltä ja varsinkin "kävikö pahasti?" kampanjasi sai minut häkeltymään, miten hieno ajatus ja vielä toteutettuna! Huikeaa! Uskon ja toivon, että monet ihmiset ansiostasi pysähtyivät miettimään omaa käytöstään ja jatkossa elämään vähän vähemmän omassa kuplassaan! Pienikin avunanto itseltä, on useimmiten suuri apu toiselle! Kaikkea hyvää sinulle ja koko teidän perheelle ja oikein mukavaa joulunodotusta!

Elina U.
Lentoaskeleita

Vau! Minulla tuli ehkä suurimmat "onpas maailma pieni" -ajatukset kuin koskaan. :D Ja sitten mieleni alkoi tietysti heti raksuttaa, että olisinkohan joskus tavannut sinut jossakin, mutta ilmeisesti en jos tunnet mieheni vuosien takaa ja satuit vain tunnistamaan minut. :) Onpa hauska sattuma! Ja lämpimästi tervetuloa blogiini, voi miten ihana kommentti. Tulin tosi hyvälle mielelle, kiitos. Kivaa että Kävikö pahasti -kampanja herätti sinussa tunteita, toivon että sen sanoma jäisi ihmisten mieleen vaikka kampanja ei sosiaalisessa mediassa kovin aktiivisesti tällä hetkellä päivitykään... Pitäisi kyllä varmaan kehitellä taas jotain, sillä tästä asiasta ei vaan voi puhua tarpeeksi. Asia on todella kuten sanoit, itselle pieni avunanto voi olla toiselle suuri. Kaikkea hyvää myös sinulle ja ihanaa joulunodotusta myös! :)

Ps. En ole ainakaan nähnyt mieheni käärivän suolakurkkuja juustoon, vaikka molemmista kovasti tykkääkin. :D Kysyin asiasta häneltä ja kovin tuntui naurattavan! :D

^^ (Ei varmistettu)

Hahaha! Sait vastauksellasi aikaan kunnon kestohymyn! (onneksi luin sen illalla, joten ainoastaan mieheni joutui todistamaan typerää hykerrystäni:D) Miten sitä joskus törmääkin asioihin ja ihmisiin vuosien takaa.. Vaikka sitten kerronnallisesti vaimon blogin kautta! Ja olet oikeassa, emme ole koskaan tavanneet, olen kyllä nähnyt sinut, koska olen osannut yhdistää sinut mieheesi. Viikonloppuna keskustassa liikkuessani ajattelinkin, että toivottavasti ette tule tänne "maalle", olisi ollut liian paljon yhteensattumia jos olisin teidät jostain bongannut. Varmasti erittäin häiritsevää, kun olisit huomannut vieraan ihmisen nauravan katketakseen elämän ihmeellisyydelle ja vielä katsovan päin! :D Ilman muuta kannattaa jos vaan aikaa ja energiaa löytyy taas nostaa pinnalle tärkeää sanomaa! Sinussa selvästi on ainesta ja sydäntä kehittää ja ajaa tuollaista(kin?) asiaa :) minä voin sitten itsekseni täällä vaikka toteuttaa Huomasitko Hymyni?- yhden naisen kampanjaa, koska on ihan älytöntä ylipäänsä miten vähän ihmiset nykypäivänä ottavat kontaktia toisiinsa! (varsinkin iäkkäimpiin tämä toimii, varmasti hymyilevät takaisin.hih)

Elina U.
Lentoaskeleita

Huomasitko Hymyni? -kampanja kuulostaa aivan loistavalta idealta! Otetaanpa kaikki se käyttöön! Ja tule nyt ihmeessä nykäisemään hihasta ja moikkaamaan jos joskus minut tai meidät bongaat. :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Moi! Mä olen yksivuotiaan neiti Sn äiti ja mulla on todella hyvä (siis ehkä maailman paras) vaatemaku, ja maailman upein etunimi! kröhöm <3 :D

Mä löysin sut heti kun sä olit löytänyt mut, vai meniköhän se toisin päin? 

Mutta tätä nykyään Lentoaskeleita on yksi niistä harvoista, joka on pakko ehtiä lukemaan joka kerta (arki on kiireinen, buu!). <3 hauskinta lukiessa on, että sä ehdit yleensä kirjoittaa suunnilleen siitä, mitä mä olin  suunnitellut, kuten tämä: kaksi päivää olen mielessäni luonnostellut vastaavaa postausta! :D

 

 

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis olenkin monet kerrat ihaillut todella hyvästä mausta viestivää vaatemakuasi, ja myös etunimesi on kyllä mitä upein! <3 :D

Taisin löytää ensin Kasvukäyrät. Muistan että eksyin blogiisi jonkin meriaiheisen postauksesi kautta, ja mitä enemmän luin blogiasi huomasin kuinka samalla aaltopituudella tunnutaan olevan monessa asiassa. :) Ja onneksi eksyin, ihan lemppariblogeja! <3

Heheh onpa hassua että menee sitten postauksissakin ajatukset yhteen :D Tee ihmeessä samasta aiheesta postaus, on ollut ihan superjännää kuulla keitä sieltäAnalyticsin tilastojen takaa löytyy!

MinEna
Kasvukäyrillä

<3 <3 <3

Täytyy varmaan tehdä!

 

Tiia Är (Ei varmistettu) http://onnenrusina.blogspot.fi

Heippa! Eksyin blogiisi kävikö huonosti -kampanjan myötä. Muistaakseni kaikki mitä rakastin -blogin kautta. Nyt olenkin siitä asti jäänyt seurailemaan kirjotuksiasi bloglovingin kautta. Blogisi on raikas tuulahdus ja tykkään, kun vaikuttaa siltä, että kirjoitat juuri sellaisena kun olet. Jos pännii niin voit sanoa sen ja jos hymyilyttää niin se välittyy lukijalle. :) Itse kirjoitan kahta blogia (onnenrusina.blogspot.fi onnenrusinalupaherkutella.blogspot.fi ) ja ihan parhainta olisi, jos samanlainen fiilis välittisi omille lukijoilleni. Arvostan asioiden aitoutta. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos aivan ihanan lämpimistä sanoistasi, mahtavaa että olet löytänyt tiesi tänne! :) Ja kivaa että linkitit blogisi, tein heti vastavierailun ja palaan varmasti uudelleenkin juttujesi pariin, sillä kirjoitat todella aidosti ja kauniisti. Kiitos samoin kaikkea hyvää sinulle ja teidän perheellenne, sekä ihanaa joulun odotusta! <3

Kirjotan nyt vähän myöhässä, mutta mitäpä se haittaa! En tiedä kyllä yhtään miten oon päätyny lukemaan sun blogia... Jotenkin kävikö huonosti -kampanjan kautta, mistä tykkäsin tosi paljon! Oon ollu nyt vähän yli 3 kuukautta Valenciassa vaihtarina ja muistaakseni samoihin aikoihin löysin sun blogin kun tulin tänne. Pidän sellasta hölmöä vaihtariblogia minne kirjottelen kuulumisia kavereita varten ja paino sanalla hölmö haha :-D 

Kommentoi