Kurkkaus Reiman Piilosilla pihalla- kuvakilpailun kuvauksiin

*yhteistyössä Reima

Pääsin mukaan Reiman blogikilpailuun, jossa oli tarkoitus piilottaa lapsi syysluontoon ja napata tästä kuva. Viisi parasta kuvaa pääsivät mukaan jatkokilpailuun kilpailemaan 500 euron Reiman lahjakortista (!). Harmikseni emme päässeet jatkokilpailuun, mutta hauskaa meillä oli silti, kun pakkasimme eväskoriin kaakaota ja lähdimme syyssunnuntaina kuvausretkelle Rauman maauimalan ympäristöön. 

vaihtoehto2.jpg

 

Sain valita kuvauksia varten pojalle suosikkini Reiman ruskeiden takkien valikoimasta ja empimättä päädyin Veli-untuvatakkiin. Meillä on ollut joka talvi pojalla erikseen toppahaalarit ja siistimpi ”kaupunkitakki”, mutta tuumasin, että tuo takki on kyllä karvareunushuppuineen niin cool pojan päällä, että se sulautuu just eikä melkeen kaupunkireissuille, mutta myös lämpimyytensä puolesta ulos lumileikkeihin. Ulkoiluasua täydentämään valkkasinkin todella lämpimän oloiset tuulen -ja vedenpitävät Ryhti-toppahousut. Henkseleiden avulla housut ylettyvät napakasti ylös asti, joten jospa pärjättäisiinkin tuleva talvi tällä setillä?

behindthescenes5.jpg

Poika toi mieleeni pienen leijonan piileskellessään rantaheinikossa, savannin sijaan tämän leijonan miljöönä tosin oli syksyinen Otanlahti. Heinien joukosta kuuluikin välillä murinaa ja me vähän pelkäsimme äitini kanssa. 

behindthescenes-001.jpg

Muriseva leijona!

Istahdimme kaakaomukeinemme uimareista hiljentyneen maauimalan portaille. Muistelin, kuinka pikkutyttöinä aina pysähdyimme ihailemaan niitä, jotka uskalsivat hypätä kympistä, minä vain kerran vitosesta. Poika kuunteli kuitenkin tarinaani ihmeissään, enkä välttämättä korjannut jos hän sekoitti kympit ja vitoset hyppytorneja tiiraillessaan. 😉

behindthescenes.jpg

Kaakao tulikin tarpeeseen kylmässä merituulessa, itse mannekiinimme olikin ainoa jolla ei ollut vilu. 

reima piilosilla

Vaikka meille ei siis finaalipaikkaa osunutkaan, niin oli silti tosi hauskaa päästä  mukaan haasteeseen. Kannattaa muuten käydä kurkkaamassa finalistiviisikon kuvia ja äänestää suosikkiaan, sillä äänestäneiden kesken arvotaan viisi Reiman ruskeaa takkia! Äänestys täällä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *