Lattebreikki

Lentoaskeleita

Ah, onnea on olla kliseinen bloggaaja ja napata kännykällä kuva lattemukista. Tulin kuitenkin huikkaamaan teille tiistaiaamun heipat täältä kahvilasta, nyt kun tämä aamupäivä tarjosikin minulle yllättävän breikin. Minun oli nimittäin tarkoitus käväistä tässä heti päivän alkuun eräässä paikassa kouluhommien merkeissä, mutta voi harmi, se aukeaakin vasta kymmenen jälkeen. ;) Kuka hullu menisi vaikka kirjastoon kuluttamaan puoli tuntia tenttikirjan pariin, jos voi tuoksi ajaksi valita ikkunapöydän kahvilasta.

Juuri äsken juoksin vielä hiki hatussa rappukäytävässä poika kainalossa unohtuneita kurahaalareita hakemaan, kirosin bussimatkalla mielessäni kassista kuitenkin puuttuvia villasukkia, ja ihmettelin, että vaikka kuinka tähtäisin johonkin aikaan, niin kello näyttää silti varttia enemmän perillä. Työaamuina olen ratkaissut tämän tekemällä itselleni huijausaikataulun, eli myöhästyn omasta aikataulustani, mutta olen silti muiden aikataulussa ajoissa. 

Niin paljon kuin rakastankin juoruilla ystävieni kanssa kahvikupin äärellä, niin voi pojat kuinka nämä yksinäiset kaffettelut tarjoavat joskus koko päiväksi energiaa. Ihmiset harppovat kevättakeissaan ja aurinkolaseissaan ikkunan ohi, bussi tööttää jollekin, ja yksi ohikulkijoista juoksee poimimaan rattaista pudonneen hanskan takaisin omistajalleen. Eikä minun tarvitse hetkeen liikkua mihinkään, kukaan ei tarvitse minua juuri nyt. 

 

Kommentit

MM
Maijan matkassa

Odottamattomat joutilaisuuden hetket ovat parhaita!

Elina U.
Lentoaskeleita

Todella! :) Rutiinien rikkominen voi joskus olla päivän paras juttu.

Mrs. K.

Just niin se on!:)

Jeba
Tuuliajolla

Ah, rakastan niitä hetkiä jos poika on isovanhemmilla hoidossa ja pääsen kaupungille nauttimaan kupposen lempparikahvia. Se fiilis on niin ihana ja taas sitä kummasti jaksaa vaikka ja mitä. :) Kaverit joskus ihmettelevät kun lähden varta vasten kaupungille pelkästään kahville, mutta se on juuri sitä mielen terapiaa. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi minä kyllä ymmärrän hyvin, sillä mikä olisikaan parempi syy lähteä kaupungille kuin kahvilat! ;) Ja siitä todella saa energiaa (enkä tarkoita vaan niiden mahdollisten herkkujen muodossa, hih).

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oijoi! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Ei muuta kuin nipistämään jostain parikymmentä minuuttia ja kahvilaan istumaan, suosittelen! :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Miä aina toivon näitä kuvia nähdessäni et kahvi olis musta hyvää, mut ei... Näyttää niiiiin herkulliselta!

 

Ps. mulla on sulle haaste mun blogissa:

http://www.lily.fi/blogit/olennaisuuksia/video-10-sekunnin-meikkihaaste

Elina U.
Lentoaskeleita

No mutta saman asianhan ajaa vaikkapa tee tai marjapirtelö, mistä kukin tykkää. Paikka ja hetki ovat tässä hommassa niitä tärkeimpiä tekijöitä! ;) (ja no okei, olen sen verran koukussa kofeiiniin, että saan päänsärkyä jos en aloita päivääni kahviannoksella)

Ja IIK tota haastetta! :D Kiitoksia, saa nähdä mitä ihmettä tästä mahtaa tulla! :D Sulla meni kyllä mielestäni aika hyvin, huulipuna on vahva ase. 

Kao Kao

Voi itselle varastettu hetki :) Mä aion kyllä varastaa maailmalta itelle kokonaisen illan :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ehdottomasti kannattaa! :) Sen jälkeen on jotenkin enemmän annettavaa taas muillekin, kun saa vetäytyä hetkeksi ihan vaan omiin ajatuksiinsa.

Ella F.
Siperian Ella

Joo :) Vasta lapsen jälkeen olen todella alkanut tajuta kahviloissa yksinään jopa tuntitolkulla viihtyviä ihmisiä. Koska se vaan on niin... irti kaikesta♥

Elina U.
Lentoaskeleita

Minä opin tuon tavan silloin kun muutettiin Tampereelle, enkä alkuun tuntenut täältä oikein ketään... Tutustuin sitten kaupunkiin kahvila kerrallaan. :) Mutta lapsen myötä noiden hetkien ihanuus on kyllä oikein korostunut entisestään. Kuten sanoit, ne on vaan irti kaikesta. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.