Maali häämöttää, jaksaa jaksaa!

Lentoaskeleita

Tulin moikkaamaan nopeasti, sillä pidän juuri pientä lukubreikkiä tässä! Tunsin tarvitsevani supervoimia loppukirilleni, joten heitin ajatukseni jonkinlaisesta häiden alaisesta elämäntaparemontista roskiin vielä täksi illaksi, ja hankin ainakin kunnon eväät. ;) Jos yhtään lohduttaisi tässä vimmaisesti naputtaessani esseeanalyysitutkielmaani (mikä nyt lie), että pakastin on täynnä jätskiä.

Ja lohduttaahan se. Lukubreikit ovat ainakin minun työskentelylleni elintärkeitä. Eilen illalla olin näppäillyt wordia vähän turhankin pitkään ilman taukoja, ja oli kyllä lopputuloskin sitten aika sen näköistä. Ihmettelin tänään tekstiä lukiessani monessa kohdassa, että olenko ollut kenties humalassa sitä kirjoittaessani, mitä ihmettä yritän oikein sanoa. :D

Toinen asia, mikä pyyhkii kaikki lohdutuksentarpeet pois on se, etten voi uskoa tämän pitkän kevään olevan oikeasti näin loppusuoralla. Tämä ilta tuntui todella kaukaiselta kangastukselta joskus helmi/maaliskuun kylminä päivinä, kun työnsin rattaita aamuisin lumihangessa kohti päiväkotia ihan silmät ristissä. Aika paljon kaikenlaista tähän on mahtunut, mutta vaikka tämä mikälietutkielmani ei vielä ihan kasassa olekaan, on minulla nyt jo voittajafiilis. Me tehtiin se!

Huomenna kello kuusitoista kahdeksansivuinen paperinivaska on siistissä paketissa opettajani pöydällä, ja tämä tyttö kesälomalla. Ja ehkä myös selkähieronnan tarpeessa työergonomiastani päätellen. 

Tännekin ilmestyy varmasti taas hiukan rennompaa jutustelua kuin näitä "apua minulla on niin paljon tehtävää"-höpinöitä.

Kiitos kaikille tsemppareille! <3

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Tajusin juuri, että mulla ei edes ole mitään selkeitä muistikuvia koko talvesta, paitsi ihanista lounastauoista kavereiden kanssa! Nyt tajuan myös, mitä yksi opiskelukaveri tarkoitti, kun kahden pienen lapsen äitinä hän kertoi, että viime vuodet ovat menneet niin sumussa, että kun hänen pitäisi miettiä lähimenneisyyttään, hänestä tuntuu ettei hänellä ole mitään mitä muistella.

Mutta tsemppiä, kalkkiviiva häämöttää jo!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ymmärrän. Minä muistan selvästi tammikuun, mutta helmi -maalis -ja huhtikuu ovat kaikki jotenkin samaa puuroa. Onneksi sinulla on jäänyt ne ihanat lounastauot mieleen kuitenkin! :) Tässä on varmaan ollut niin paljon menossa ettei mieli vain nyt ihan ole pysynyt perässä. Mutta hei onneksi meillä on edes nämä blogit, joista voidaan kurkkia jälkeenpäin talven tunnelmia.

Oli tänään aika voittaja-fiilis kun kävelin valmiit kahdeksan analyysisivua kädessä palauttamaan ne opettajalle. 

Ella F.
Siperian Ella

Mahtavaa! Sinne meni! Nyt mä korkkaan sun ja itsenikin kunniaksi yhden Happy Joen :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee! Minä juuri harmittelin tuossa miehelle että olisin halunnut korkata tänään yhden Crowmooren, mutta enpä tullut sitä kauppareissulla ajatelleeksi. Joten kippis minunkin puolesta! :)

Ella F.
Siperian Ella

No voi höh :/ huomenna käyt hakemassa itsellesi Fresitan :) mä täällä nostelen maljaa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva haaste, nappaan sen vastaan pikimmiten! :)

phocahispida

Tsemppiä loppusuoralle!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, kaikki tsempit tuli kyllä tarpeeseen jo tuossa vaiheessa, sen verran pakkopullalta jo maistui. :D

Kommentoi