Maan söpöin kirppis

Lentoaskeleita

Siinä kasitien varrella, kolmekymmentä kilometriä Raumalta Turkuun ajettaessa on Laitila. Ja kun sen ainoista liikennevaloista kurvaa pari kertaa vasemmalle, pääsee Vihtorinkadulle jonka varrelle, elokuvateatterin alakertaan, on kaverini pistänyt pystyyn symppiksen pop up -kirpputorin. 

Eräs kaveriporukka tuumasi yhteistuumin, että olisi kiva laittaa ylimääräiset vaatteet kiertoon. Ja pian syntyi Kinokirppis. Kirpputori on auki viikonloppuisin 15.12 saakka lauantaisin kello 10-15 ja sunnuntaisin kello 12-15.

Vaatteet on aseteltu kauniisti ja siististi, paidat löytyvät kokojärjestyksessä, mekot omalta paikaltaan, neuleet rekeiltä roikkumassa ja korut ja laukut takanreunuksille ja hyllyille ripoteltuna. 

Kirppiskierroksen jälkeen voi hörpätä vielä kahvit, jota iloiset myyjät keittelevät tiskin takana. <3

Tyhjillään oleva ravintola on herännyt ihan uudelleen eloon tyttöjen toimesta.

Pöydiltä, henkareilta, hyllyiltä ja rekeiltä voi bongata kaikkea mitä tyttöporukan ylijäämistä voikaan löytyä: mekkoja, laukkuja, takkeja, kenkiä, astioita, ja lastenvaatteillekin on varattu oma nurkkauksensa. 

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan jos vaan lähistöltä pääsette. Väitän nimittäin, ettei kirpputori voi tästä enää kivemmaksi mennä!

Kommentoi