Maan söpöin kirppis

Siinä kasitien varrella, kolmekymmentä kilometriä Raumalta Turkuun ajettaessa on Laitila. Ja kun sen ainoista liikennevaloista kurvaa pari kertaa vasemmalle, pääsee Vihtorinkadulle jonka varrelle, elokuvateatterin alakertaan, on kaverini pistänyt pystyyn symppiksen pop up -kirpputorin. 

kollaasit4.jpg

Eräs kaveriporukka tuumasi yhteistuumin, että olisi kiva laittaa ylimääräiset vaatteet kiertoon. Ja pian syntyi Kinokirppis. Kirpputori on auki viikonloppuisin 15.12 saakka lauantaisin kello 10-15 ja sunnuntaisin kello 12-15.

marraskuu13_183.jpg

Vaatteet on aseteltu kauniisti ja siististi, paidat löytyvät kokojärjestyksessä, mekot omalta paikaltaan, neuleet rekeiltä roikkumassa ja korut ja laukut takanreunuksille ja hyllyille ripoteltuna. 

marraskuu13_168-001.jpg

Kirppiskierroksen jälkeen voi hörpätä vielä kahvit, jota iloiset myyjät keittelevät tiskin takana. <3

marraskuu13_188.jpg

Tyhjillään oleva ravintola on herännyt ihan uudelleen eloon tyttöjen toimesta.

2013-11-24_marraskuu13.jpg

marraskuu13_177.jpg

marraskuu13_170.jpg

Pöydiltä, henkareilta, hyllyiltä ja rekeiltä voi bongata kaikkea mitä tyttöporukan ylijäämistä voikaan löytyä: mekkoja, laukkuja, takkeja, kenkiä, astioita, ja lastenvaatteillekin on varattu oma nurkkauksensa. 

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan jos vaan lähistöltä pääsette. Väitän nimittäin, ettei kirpputori voi tästä enää kivemmaksi mennä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *