Mustelmia ja kypärätuomio

Lentoaskeleita

Asuntomme lattioita pitkin kiitää nykyään koiran lisäksi toinen neljällä tassulla kulkeva otus, joka jokeltelee ja kiljuu riemunkiljahduksia mennessään. Maailma on kerrassaan ihmeellinen, kun voi lähteä olohuoneesta tutkimusmatkalle makuuhuoneeseen tai kurkistella eteisen kummallisuuksia.

Vauva päätti viikossa ryhtyä konttaamaan, nousta itse istumaan ja kiivetä seisomaan sohvaa vasten. Tämän seurauksena olemme joutuneet uudenlaisen sisustustehtävän eteen. Tv-taso on nyt riisuttu Iittalan kivilyhdyistä, johdot piilotettu parhaan mukaan ja imurointia tehostettu. Kaikkein mielenkiintoisin juttu näyttäisi olevan koiran vesikuppi, mutta sitä ei voi oikein piilottaakaan. Olemme päässeet miehen kanssa testaamaan nopeuttamme jo moneen otteeseen, mutta vauva on ehtinyt mm. maistamaan koiran luuta, tietokoneen johtoa ja vetämään sohvalta objektin sisältävän kameralaukun lattialle. 

Meno on aika hurjaa, ja äidin sydän on jättänyt muutaman lyönnin väliin vauvan muksahtaessa selälleen kesken seisomisharjoituksia (istuin vieressä, miten ihmeessä en ehtinyt nappaamaan kiinni!?!:( ). Varsinkin väsyneenä vauvan koordinaatio vielä pettää, ja esimerkiksi eilen määrätietoinen konttaaminen auttamaan pyykkejä kuivumaan laittavaa isiä päättyi ääneen tömps tömps tömps -muks

Kaiken tämän seurauksena esittelen meidän supertyylikkään uutuusasusteen nro:1: taaperokypärän! Tämä pehmentää edes hiukan yllättäviä vahinkoja, mutta melkoisen pelottavalta tuntuu silti seurata hurjapäämme touhuilua. Reppanan polvet ovat aivan mustelmilla. Silmää ei voi kyllä kääntää sekunniksikaan! 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Sellaisia polvisuojiakin (konttaussuojat?) saa markkinoilta, jotka siis suojaavat polvien lisäksi myös housuja kulumiselta. Ehkäpä niistäkin olisi hyötyä? Me emme itse kerenneet hankkimaan niitä, koska taapero alkoi noin kuukaudessa kävelemään tukia pitkin ja yhtä pian ilmankin, joten konttaus jäi vähälle.

Meillä on muuten edelleen se, että väsyneenä ei meinaa askel oikein kantaa. Humalaisen horjumisesta tajuaa siis hoitajatkin (mummit yleensä) laittaa pojan nukkumaan ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Ai sellaisia on ihan oikeasti olemassa! Me heitettiin miehen kanssa ihan vitsinä että pitäisi varmaan kehittää jotkut polvisuojat vielä. :D Mutta hei mahtavaa että sellaisia löytyy, täytyypä alkaa googlettamaan. Olisivat meinaan oikeasti aika tarpeelliset.

Mindeka
Ma-material Girl

On on :)

En osaa sanoa, mistä niitä uutena saa, mutta olen nähnyt nettikirppiksillä ihan parilla eurolla myynnissä. Oliskohan se oikea nimi jopa konttausuojat..  (Hetkinen..)

-Joo, tässä: Ozbaby ja Rokkibeibi myy molemmat näitä Kalle Kryp -merkkisiä suojia!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai ihana, mä en kestä :D <3

T:P

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos hirmuisesti Mindeka linkkauksesta! Nuohan näyttävät sellaisilta että pysyvät jalassakin (mielessäni oli sellaiset rullaluistelupolvisuojat, hih), eikä hintakaan ole paha. Taidanpa tilata nuo! :)

Paukke, odotas vaan kun palaat Suomeen niin täältä ryntää pieni dinosauruskävelijä sua vastaan, viimeks taisi olla vaan leikkimatolla käsiään heilutteleva pötkylä. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Alkaa näyttää siltä ku sillon elokuussa puhelin et hän tulee avaamaan kävellen ovea ku tuun seuraavaksi teille <3 :)

T.P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.