Niin lomalla!

Lentoaskeleita

Se olisi nyt sitten syyslukukausi paketissa.Vähän ehkä resuisessa ja pala palalta kyhätyssä, mutta paketissa kuitenkin. Oli aikamoinen lukukausi, mutta tässä sitä ollaan! Ja nyt on sormissa uutta lomakynsilakkaa ja hymykin on pitkästä aikaa harvinaisen reteä.

Tämä neulemekko on ainoa vaate, jonka säästin viime raskausajalta. Yhtä mukavaa siinä on yhä hiihdellä leggareiden kanssa!

Pullahtanut masu ja Essien sävy Forever Yummy, jonka kävin valikoimassa Stockalta "viralliseksi lomalakaksi".

Poitsun kyläilytyyli, kun piipahdimme Kuplassa-blogistakin tuttujen kavereiden luona. 

Tiedättekö, nyt mää oon niin lomalla. Aion paketoida vaan joululahjoja, kuunnella Club for fivea ja kuumentaa glögiä. En miettiä enää yhtään äänne- ja muoto-oppeja, stressata tenttien läpimenoja tai sen sellaista. Laittaa saunan päälle ja kokata huomenna vaikkapa lasagnea poikieni kanssa.

Tunnelma olkoon sama kuin eilen illalla:

Rentoa viikonloppua ihanat! <3

Ps. Kiitos viime postauksen kommenteista, on ollut hauskaa lukea muidenkin raskausajan mieliteoista! Täällä tuli yliannostus piparitaikinalle, ihan ällöttää jo. :D

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Ihanaa lomaa sulle! Olet sen todella ansainnut! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ja rentouttavaa joulun aikaa sinnekin! <3 Täytyy sanoa, että ehkä koskaan ei ole lomalle jääminen tuntunut yhtä helpottavalta kuin nyt. 

Amal
Kuplassa

Hyvää joulunaikaa vielä tätäkin kautta ja kiitos ihanasta kyläilystä!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei kiitokset myös sinne suuntaan, olipa taas niin mukavaa nähdä pitkästä aikaa! :) Viimeistään helmikuussa tavataan sitten taas, ja tervetuloa tännekin päin kyläilemään! Arvaapa kuka on muistellut kaiholla sitä "paloautoa, joka osasi sanoa hätätilanne, hätätilanne" monta kertaa illan aikana? ;) <3

Kao Kao

Rentoa lomaa! Ihan ylisöpö toi napa tuossa ekassa kuvassa <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ja ihanaa joulun aikaa sinnekin! <3 Hih tuo napa on kyllä ihan hassu, sillä taisi käydä tila ahtaaksi. :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinnekin! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ja samoin mitä rentouttavinta joulun aikaa sinne! <3

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa lomaa! Näytätte poitsun kanssa hurmaaville :) Meilläkin on "loman" virallinen eka päivä tänään, kun mies aloitti oman viikon lomansa, aivan mahtia!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos! <3 Ja voi jes, teilläkin koko perhe saa nauttia yhteisestä lomasta vieläpä viikon, huippua! :) Meillä mies on vielä huomenna töissä ja sitten ollaan täälläkin joka iikka ihan lomailijoita. Rentouttavaa lomailua ja ihanaa joulun aikaa sinne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.