Pala Suomea lähikauppaan: Marimekkoa Targetista!

Lentoaskeleita

Varsinkaan kukaan Amerikassa elävä suomalainen tuskin on vielä välttynyt uutisilta, mutta hehkutetanpas vielä lisää: huhtikuussa Targetista saa meidän Marimekkoa! 17.4 Targetteihin ilmestyy yhteistyömallisto Marimekon kanssa ja vitsit miten innoissani olenkaan. Target on täällä sellainen kiva kaikkien ulottuvilla oleva tavaratalo, josta löytyy ihan kaikkea vaatteista elektroniikkaan ja ruokaan. Ei kuitenkaan yhtä laaja ruokaosastoltaan kuin esimerkiksi tutut Citymarketit tai Prismat, mutta esimerkiksi vaatevalikoima ja sisustustavarapuoli ovat oikeasti tosi kivoja. Moni ostaa esimerkiksi lasten vaatteet, pesuaineet ym. Targetista, enkä oikein itsekään osaa mennä sinne ostamatta mitään kauppalistan ulkopuolelta. Targetista saa ihan uskomattoman nättejä vaatteita ja joukosta löytyy myös esimerkiksi Levistä, varsinkin lastenvaatepuoli on ainakin ihan huippu. Eivät näytä yhtään sellaisilta "markettivaatteilta", tiedättekö mitä tarkoitan? Kaikki tuntuvat tykkäävän täällä Targetista ja siksi röyhistän oikein rintaani, kun kohta sieltä löytyy myös suomalaista designia kaikkien ulottuvilla! Kuinka kotoisalta tuntuukaan kohta napata kauppareissulla mukaan vaikkapa Marimekon servettejä kahvipöytään. <3

Mallistosta tulee ilmeisesti aika laaja ja printit ovat ihanan pirteitä ja reippaita, jotenkin hyvin kotoisan tuntuisia täällä Amerikan maalla. Olen jo pitkään himoinnut Marimekon sohvatyynyjä, niin eikö minulla olekin suorastaan kansallinen velvollisuus hankkia sellaiset nyt olohuoneeseemme?

Kuva ja lisätietoa täältä

Kommentit

Amma
Why you little!!

Oi mä rakastuin myös Targettiin Nykin reissun aikana! Se oli tosi simppeli ja monipuolinen kauppa, toki meidän ostokset koostui pääasiassa Ryhmä Hau-vaatteista/tavaroista ja ruoista.. Mut just sen meidänkin kämpän täyteen ahdettuun lähikauppaan verrattuna ruokapuoli (vaikka "köyhempi") oli ihanan simppeli! Mua ahdistaa kun samalla hyllyllä on 700 tuotetta, etkä oikein saa selvää, mikä on minkäkin hinta, kun neonvärisiä hintalappuja on hyllynreunat täynnä.

Vaatteita ja kenkiä myös silmäilin siellä, mutta koska olin vielä periaatteessa vaatteiden ostolakossa, jäi se vain (omien vaatteiden osalta) silmäilyn tasolle..

Elina U.
Lentoaskeleita

Siis eikö olekin ihan huippu! :D Ja voihan Ryhmä Hau... Me menemme valehtelematta joka kerta "katsomaan onko tullut uusia Ryhmä Hau-tavaroita". :D Mä olen nyt muutaman paidan ostanut itselleni Targetista ja ihan mielenkiinnolla seuraan nyt niiden laatua käytössä. Lastenvaatteet ainakin kestäneet pesua hyvin!

Merenwen

Mä kans hihkaisin innosta! Vaikkei Target ihan niin kulmilla olekaan, että sieltä tulisi ostettua mitään arkitarpeita, tulee aina välillä käytyä. Ja riippuen nyt minne päädytään muuttamaan, voihan siellä olla Target lähempänä :) Mä en omista MITÄÄN Marimekolta (joo, en kuulosta suomalaiselta...) mutta ehkä jatkossa omistan ;) Toivottavasti eivät ole Targetissa vain jonain limited edition-sarjana, joka pian poistuu vaan pysyvät liikkeissä pitkään :)

Merenwen

Oho missasin, että artikkelissakin sanottiin limited edition...dammit.

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo kyseessä tosiaan limited edition, harmi!! :/ Mutta nyt sullakin on huippu tilaisuus hankkia jotain Marimekkoa kotiin! ;) Olen saanut täällä ollessa ihan päähänpinttymän Marimekon verhoista. :D

Amelias
Sun, Meadow, Road

Eilen kävin ekaa kertaa Targetissa ( olen juuri muuttanut ) ja yllätyin myös tuosta lastenvaate valikoimasta, sielä oli vaikka mitä ihanaa, ja nättejä kenkiä myös halvalla.  Marimekko mallistoa täytyy tottakai käydä katsastamassa kun se saapuu :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo lastenvaatevalikoima on ihan mielettömän kiva minustakin! Kiva kun kommentoit niin löysin blogisi, ihan huippua päästä lukemaan toisen vasta muuttaneen tunnelmia! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.