Paluuta arkeen ja takapakkia

Lentoaskeleita

En nyt millään meinaa keksiä mitään otsikkoa. Pää lyö niin tyhjää tämän päivän jäljiltä muutenkin. Yritin illalla käydä jättämässä koko maanantain bodycombattiin, mutta sekin onnistui vain hetkeksi. Huoh.

Meidän päiväkodin aloitus alkoi kolmen kuukauden kotielämän jälkeen lievästi sanottuna tahmeasti. Kurja fiilis seurasi koko päivän yliopistolla, tekstari päiväkodilta lievitti hiukan, poika oli rauhoittunut ja leikkimässä. No, olin kyllä henkisesti varautunutkin tähän ettei alku suju välttämättä niin sutjakasti kuin viime kevät jo meni. 

Kotiin tultua oli kuitenkin jälleen sellainen olo, että kyllä tämä tästä rullaamaan lähtee. Nyt rullataan silti hetkeksi taaksepäin, sillä poika tulikin iltaa myöten kipeäksi. Uskallan väittää, että kuumeinen lapsi on yksi sydäntäsärkevimmistä jutuista koko maailmassa. Onneksi nyt on kuitenkin virallisesti syksy, joten saa testailla uusia teemakuja ja kantaa niitä kotiin harva se päivä, lisätä joka mukilliseen limeviipaleita ja liihottaa viltti niskassa ympäri asuntoa. Tuo vilttihomma on muuten oikea erikoisuuteni, en ikinä käytä kotona mitään neuleita tai muuta lämmintä jos tunnen oloni viluiseksi, ihan t-paidassa kuljen mutta verhoudun viittamaisesti vilttiin. :D

Tällä viikolla olisi tarkoitus kirjoittaa ihan kivojakin juttuja tänne, ainakin hieman lastenvaatejuttua ja ehkäpä loppuviikosta täällä saattaa näkyä vilahdus hääpuvustani! ;) Joten pysykäähän langoilla.

Jos jollain muullakin oli vähän ankea maanantai, niin annetaan tälle viikolle vielä uusi mahdollisuus. Hyvää yötä!

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Mullakin oli aika aika ankea maanantai. Hiton flunssakuumeet kun iskee aina väärään aikaan, mekin ollaan kipuiltu ja ylihuomenna pitäisi lähteä Helsinkiin.. Huoh.

Paranemisia sinne! <3 Toivottaa myöskin vilttiin kääriytynyt Anna.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ounou! :( Toivottavasti siellä lähtisi hiiteen flunssapöpöt nopeasti, ja pääsistte Helsinginreissulle. Viltin alle vaan ja kuumaa mukiin, paljon c-vitamiinia. Paranemisia sinne myös! <3

Täälläkin ankea maanantai, mutta kyllä se tästä vaikka tiistai hiukka ankea vielä onkin. Paranemisia sinne ja kuvaa hääpuvusta ootellessa ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Toivottavasti viikkosi alkaa näyttää jo valoisammalta! :) Ainakin sulla on paljon kaikkea kivaa ja jännää odotettavissa! 

Kiitoksia, toivottavasti huomenna alkaisi jo hellittämään. Odotan meidän hääkuvia niin innoissani, tällä viikolla meidän pitäisi ne saada! Ja hääpukukuvan haluan tänne kyllä laittaa, kun te kaikki ootte niin ihanasti olleet mukana hääfiilistelyissä ennen ja jälkeen. :)

Silkkitassu

Kovasti yritän nähdä tässä viikossa hyvääkin. Tänään hierontaan ja ihokuorintaan ja TENS-laite kotiin. ehkä tämä tästä..

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi hitsi, teillä kyllä on ollut ihan ylimääräisiä juttuja tuohon vaiheeseen. :( Kovasti tsemppiä  ja aurinkoa loppuviikkoosi! <3

Silkkitassu

Sitä aurinkoa tulikin sitten paljon. :) on tää yhtä vuoristorataa. Toivottavasti loppu on enemmän possujunaa tai karuselliä. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi jes, miten ihania uutisia! :)) Siitäs sait, maanantai!! Toivotan teille ihanan tasaista possujunaa ja rauhallista loppu odotusaikaa. <3

Kippuralla

Hii :) maanantai oli jees ja tänäänkin on tehty kaikenlaista. Yleistä harmitusta ja asumisen tuskaa havaittavissa, mutta ollut jo hetken.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ihanaa positiivisuutta! :) Ja tuon asumisen tuskan ymmärrän NIIN hyvin, meillä alkaa loppua täällä tila auttamattomasti kesken. Jatkuvasti jossain pyörii joku pussukka tai laatikko täynnä tavaroita jotka ei vaan löydä paikkaansa. Paitsi pojan mielestä, ympäri lattiaa. :D

 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Paranemista!

Mäkin tykkään liihotella viltissä. :D Paljon mieluummin niin kuin vaikkapa villapaidassa.

Hääpukukuvaa odotellessa.. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos kovasti! :) Vielä tänään ei ole oikein ollut muutosta, illalla tupsahti taas kuume. Höh. Täällähän paljastuu muitakin vilttiviittailijoita! :D

Toivottavasti saataisiin tällä viikolla hääkuvat, niin ajattelin kyllä täälläkin vilauttaa häämekkoani. Haluan ehdottomasti jakaa täällä kuvan puvusta ja jonkin fiilisotoksen, sillä olette olleet niin ihanasti mukana kaikissa häämietinnöissä joita olen tänne kirjoitellut!

Ella F.
Siperian Ella

Joo-o. Tylleröinen meni päikkyyn jo pari viikkoa sitten, nyt alkaa helpottaa. Paljon kamalampaa oli aloitus kuin viime syksynä. Torstaina sitten alkoi nakeroisen nenä valua, mä olin lauantai-sunnuntai petipotilas, tänään on vetänyt 7h oppitunteja äänellä, josta Bonnie Tylerkin olisi kateellinen, vasen korva on lukossa ja huomenna samanlainen kiirepäivä. Että näin ne päiväkodit ja koulut alkaa... Yliopistolla oli sentään suorastaan hupaisaa, ja ainakin sai olla pari tuntia hiljaa ja kuunnella jonkun toisen puhetta :P

Tsemppiä ja pikaista paranemista, mä juon nyt teetä, jossa on varmaan enimmät puolet hunajaa. On tehokas yskänlääke, suosittelen!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ai teilläkin näin päin! :( Miten se nyt onkaan näin vaikeaa, ehkä tuossa kesän aikana ehti pikkutyypit tottua kokonaan kotielämään. Ihan kamalaa ja raastavaa, mutta tuo lohdutti minua oikeesti että teillä nyt parin viikon jälkeen helpottaa. 

Nyt vaan sitten hei illat lepoa jos vaan mahdollista ja paljon sitä hunajaa teehen ja c-vitamiinia, että paranetkin välillä! <3 Kiitos tsempeistä, ehkä se tästä takkuisesta alusta huolimatta alkaa kulkea muutaman viikon päästä meilläkin! Pojalla nousi taas iltaa myöten kuume, mutta vaikka olin ajatellut että to-pe ollaan kotona niin pakko varmaan mennä loppuviikosta (jos siis flunssa? hellittää)  muutamaksi tunniksi ettei vallan unohtuisi tuo päiväkotielämä. 

Kommentoi