Perjantai meidän kanssa

Lentoaskeleita

Tämä viikko on ollut kalenteristani varattuna ihan kokonaan pojalleni (no keskiviikkona piipahdin nopsaan Helsingissä, mutta muuten). Tässä ollaan hiottu fiilistuntumalta rytmiä meidän kesälle, ja otettu kiinni opiskeluiden kanssa pakertamia tuntejani ja pojan päivähoitopäiviä. Leikitty ulkona ja nukuttu päikkäreitä, syöty jätskiä. Hakuna matata!

Meidän uusiin aamurutiineihin kuuluu bussiin kiirehtimisen sijasta aurinkorasvan huolellinen levitys. Viisikymppistä pojalle ja äidille kutosta.

Aurinkorasvan ansiosta puistoilun jälkeen saakin viedä puistoilun jälkeen tuon nappulan suoraa päätä suihkuun ja heittää vaatteet pyykkikoriin. Sitä hiekkaa kulkeutuu silti joka paikkaan! Tänään oli niin mahtava ja lämmin sää ettei käyty sisällä muuta kuin päikkäreillä ja syömässä.

Joskus on kivaa olla aikuinen, esimerkiksi hellepäivänä jona ei tee mieli syödä muuta kuin jätskiä ja avokadoa. Pojallekaan ei kaurapuurot ja kanapastat meinannut maistua niin kuin normaalisti, mutta sanoin hänelle, että hänkin voi tehdä näin sitten kun on aikuinen. Ja söin vielä hiukan jätskiä päälle, muahah. 

 

Jossain vaiheessa luovuin jätskikuvassakin näkyvästä kaikkein rönttöisimmästä kotilookistani, ja koitin ryhdistäytyä edes hiukan kun meidän piti piipahtaa keskustassa.

Ihmeteltiin kosken matalikkoja. Usein Näsinpuistossa vieraillessa tulee käytyä tuolla uudella sillalla. Jotenkin pidän siitä ihan hirveästi.

Mainitsinkin jo yllättämään päässeestä kesävaatepuutoksestamme, joka sai eilen vielä ihan uudet mittasuhteet kun pesukoneemme sanoi poks. Yleensä en tykkää vain marssia kauppaan sillä periaatteella että nyt on pakko ostaa jotain tiettyä ja juuri vain ekasta kaupasta, yhtään vertailematta tai kartoittamatta muiden liikkeiden tarjontaa. Tänään kuitenkin vain rulluteltiin pojan kanssa rattailla H&M:lle sillä asenteella että nyt ainakin pari hellevaatesettiä meille ja mahdollisimman nopeasti, kiitos hei.

Ei tämä kesä tunnu yhtään hullummalta. <3

PSST! Muistakaa muut ohuthiuksiset alla oleva NIOXIN-arvonta! Maanantaihin asti ehtii vielä osallistua, kivat paketit jaossa!

 

 

Kommentit

Ihania säitä ei kuulukaan tuhlata sisällä ololla. Ja oi vitsit, teilläkin levisi pesukone (täällä sama homma, onneksi ei oo kolmatta pyörimässä jaloissa ja on käytössä hyvä pyykkitupa). :( Onneksi löysitte kuitenkin pojalle lisää hellevaatteita!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ai kappas, kohtalotoveri! :D

Kohtalotoveri tosiaankin. Meillä levis pesukone tyylikkäästi kesken pesun ja tuhosi siinä ohella upouuden ja kauniin lakanasetin. Yritetty pelastaa jo niin monta kertaa, että luovutettiin vihdoin ja viimein. Pääsevät meiän kauniit uudet lakanat löytöeläinkodille lämmikkeeksi tai muuksi.

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi ei! Tosi ärsyttävää. :( Meilläkin meni parit vaatteet pilalle, mutta onneksi ei ollut mitään lemppareita. 

Mindeka
Ma-material Girl

Ihana jätskisuu :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.