Pitsihullaantuminen (josta voi hiukan syyttää Lana Del Rey`ta)

Lentoaskeleita

Olen jo pitkään haaveillut päiväunillani vaaleasta hihallisesta pitsimekosta. Minulla on ollut tarkka visio päässäni siitä täydellisestä mekosta, mutta tiedättehän kuinka yleensä siinä sitten käy jos päässä pyörii tarkka kuva jostain vaatteesta, mitä ei ihan konkreettisesti ole missään nähnyt. 

Jos tämä olisi muotiblogi, käyttäisin nyt ehkä termiä Style Steal, mutta muotoillaanpa nyt ihan suoraan että tämä hullaantumiseni tietyntyyppisiin pitsimekkoihin on enemmänkin matkimista, suorastaan tyylivarkaus (vaikka pitsiin yleisesti olen ollut jo pitkään ihan hurahtanut, esim). Pakkomielteeni alkoi nimittäin oikeastaan Lana Del Rey`n keikan jälkeen, kun olin nähnyt tuon ihastuttavan daamin valkoiseen pitsiin pukeutuneena. Keikan jälkeen inspiroiduin eli laitoin googlen töihin, ja oh, mitä löysinkään, eli lisää neiti Del Rey`ta pitsisissä helmoissa. Katsokaa nyt vaikka hei.

 

Kuvat täältä, täältä, täältä

Olen kulkenut aivan suu korvissa aamupäivästä asti, kun piipahdimme äitini kanssa koluamassa Vanhan Rauman pikkuputiikkien alennusmyyntejä. Ajateltiin käydä Candidassa ihan nopsaan vaan, mutta vietettiinkin liikkeessä melkein tunti. Kaiken huipuksi äitini vaati saada ostaa tämän mekon minulle lahjaksi! Vaikka synttärini eivät ole lähimaillakaan, eikä edes nimpparitkaan. Ihan oikeesti, sanoinhan että meidät hemmotellaan piloille. Kiitos vielä äiti!<3

Keksin mekolle heti monta käyttötarkoitusta: arkena vaikka kahvilareissulle ilman koruja ja balleriinatossut jalkaan, juhlaan korkeat korut ja näyttävät korvikset, syksyllä ihan eri look mustilla paksuilla sukkahousuilla ja nahkajakulla, miksei talvellakin villaisilla sukkahousuilla, saapikkailla, vyöllä ja neuletakilla puettuna... Sanoinko jo, etten voi lakata hymyilemästä?

Mukavaa perjantai-iltaa toivotellen, pitsin ollessa kyseessä hyvin materialistinen bloggaaja!

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Ihana mekko! :-) Mäkin oon ihan rakastunut pitsiin, ja haluaisin myös tuollaisen pitkähihaisen vaalean mekon - musta mulla jo on.

Elina U.
Lentoaskeleita

Oho kuulostaapa musta versio myös aika houkuttelevalta! ;) Pitsissä vaan on sitä jotain, ja se on onneksi myös aika ajaton materiaali.

Mindeka
Ma-material Girl

Voi Rosanna, toi mekko on todella kaunis sulla! Aivan mieletön!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Mindeka! <3 Olen kyllä ihan rakastunut tuohon!

Piipo79

kaunis mekko tosiaankin, tosin sun päällä ei varmaan mikään näytä pahalle :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos kovasti! <3 Olen kyllä ihan ihmeissäni vieläkin kuinka tämä löytyi melkein vahingossa, ja oli juuri sellainen mitä olin toivonutkin! 

Jeba
Tuuliajolla

Todella kaunis! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! :) Olen kyllä itsekin ihan ihastunut tuohon mekkoon, kävi aika loistava tuuri kun se osui eteen!

Kanelibasilika

Aivan ihana!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! :) Olen kyllä itsekin kovin kovin tykästynyt tuohon. Harvoin on yksi vaate voinut saada näin iloiselle mielelle!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oi, aivan ihana mekko! Näytät niin nätiltä! Minäkin pidän kovasti pitsisistä mekoista, ja nyt iskee taas pitsimekkokuume... :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ihana! <3 Pitsimekkokuume voi olla aika hanakka päälle sattuessaan... ;)

Ella F.
Siperian Ella

Sinä&mekko olette täydellinen pari!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos Ellaseni! :) Olen varma että minulla ja mekolla tulee olemaan monia hauskoja päiviä yhdessä <3

Tyyne
Sukat makkaralla

Huippulöytö! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitti! :) Niin minustakin, en oikeestaan ajatellut että ikinä löytäisin sitä mielikuvissani näkemääni mekkoa ihan oikeasti, mutta, tadaa! :D

Oi miten kaunis mekko! Olisin halunnut samantyyppisen eräs kerta ostaa itselleni, muttei vain istu päälleni :( Harmittaa vieläkin, mutta onneksi sain jotakin muuta ihanaa pitsistä nyt myöhemmin tilalle! ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos kovasti! :) No mutta hyvä hei että löytyi sitten muuta mieluisaa pitsiä. ;)

phocahispida

Ihana nainen ja mekko!

Kylläpä vanhemmat osaavatkin joskus ostaa lahjaksi sellaista, mitä sydän eniten halajaa...

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/the-takki/

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ihana itse! :) Hihi ihana ele iskältäsi, kyllä ne vanhemmat vaan lapsensa tuntevat. ;) Ihan huippu tuo hapsutakki, ihailinkin sitä fb:n puolella. Sen verran mitä tyyliäsi blogisi kautta "tunnen" niin voisin sanoa että jos takki voi olla "sinun näköisesi" niin tuo on täysin! :)

phocahispida

Oli kyllä parhaiten luettu tilanne vähään aikaan! 
Itku olisi tullut jos olisi pitänyt kyseinen vaate kauppaan jättää eli melko pitkälti se oli niin ominta tyyliäni kuin vain olla voi. :)

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ihan superkaunis mekko!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! :) Kiva saada kehuja nappivalinnasta oikein mekkojen asiantuntijalta (tosin hiukan pienempien). ;)

Kommentoi