Polttarivappu ja muita kuulumisia

Viimein pääsin istahtamaan koneen viereen ja kertomaan vappukuulumisia tänne blogiin. Vietin eilisen päivän (ja osan yöstä) tyttöporukalla kilistellen Fresitaa, ”tankotanssimalla” (arvaatte varmaan miksi lainausmerkit, nimim. en ole mikään akrobaatti!), sumopainimalla ja sekä iltaa kohden näissä maisemissa:

aidin_ja_isan_digikamerasta13_094.jpg

Eli kyseessä oli ystäväni polttaripäivä!

Aamu starttasi erään vanhan ravintolan tiloihin kyhätyllä aamiaisella ja skumpan kilistelyllä, jonka jälkeen suuntasimme tankotanssitunnille. Oli tosi hauska kokemus, vaikka tänään onkin kroppa mustelmilla ja vatsalihakset hellänä. Ohjaajan liehuessa tangon ympärillä kissamaisesti ja taivutellen itseään toinen toistaan hämmästyttävämpiin asentoihin, minä lähinnä tömpsähtelin maahan ja olin noh, en niin ”miau”. Mutta pidän ehkä itseni nöyryyttämisestä, sillä haluan kokeilla lajia vielä joskus uudelleenkin!

0dg4156__19638g.jpg

Tanssittuamme siirryimme lähistöltä vuokratulle mökille. Ohjelmassa oli sumopainia (aivan huippukivaa ja sopi kuin nakutettu kilpailuhenkiselle morsiolle, joka tietty voitti meidät kaikki, hihih), morsiussaunaa ja ruokailua. Sitten kolmetoista naista levittivätkin kähertimensä, suoristimensa ja meikkipussukkansa ympäri mökkiä, hyppäsivät taksiin ja suuntasivat Raumalle ruokailemaan  taas vähän lisää, tilailemaan drinkkejä ja tanssimaan yökerhoon. Sekä morsiamen tehtävänä oli kerätä hyviä vinkkejä avioelämää varten.

aidin_ja_isan_digikamerasta13_118.jpg

Illan teemaan oli pukeutua mustaan ja oranssiin, ja illan asun pohdinnoista oikeastaan viime postaukseni värivillitys alkoikin! Meille jaettiin kaikille oranssit kangasnauhat lisättäväksi asuihin, ja minä kiedoin omani mielikuvituksellisuutta osoittaen ranteeseeni. Sen sijaan yksi tyttö solmi kankaan löysäksi kravaatiksi kaulaansa, cool! Taas nähdään myös kuinka taitava olen näissä asukuvissa, nimittäin tässäkin koru on puoliksi paidan alla ja clutchia ei tietenkään ole kuvassa. Tästä lähtien otan asukuvat myös hiustenlaiton jälkeen. Tykkäsin kuitenkin asusta kovasti, joten nappasin asusteista kuvan vielä erikseen.

aidin_ja_isan_digikamerasta13_093-001.jpg

toukok._vaihde_13_002.jpg

Päivä oli kaikin puolin onnistunut, sillä mikä tärkeintä: saimme morsiamen hymyilemään leveästi ja nauttimaan polttareistaan! 🙂 Tekisi mieli kirjoittaa hiukan siitä kuinka hämmästynyt olin muutaman ihmisen kyvyttömyydestä toimia aikuismaisesti ja kohteliaasti uudessa sosiaalisessa tilanteessa ja ystävänsä polttareissa, mutta jätän aiheen tähän kuitenkin. Muilta osin aivan huippu päivä! 🙂

Tänään kiittelin himmailuani niiden drinkkien suhteen enkä joutunut yhtään kärvistelemään krapulaa. Sain nukkua puoleen päivään, aivan uskomatonta luksusta kroonisesta univelasta kärsivälle! 

Tänään päivä menikin näissä merkeissä: 

v__e721.jpg

Toivottavasti teilläkin oli hauska vappu! 🙂 Nyt hyvää yötä! 

 

 

Ps. Jos kirjoitatte pidempää juttua Lilyyn, vinkkinä: TALLENTAKAA VÄLILLÄ. Kokeilin tänään sitä toista vaihtoehtoa enkä tykännyt.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *