Pötköttelijän havaintoja

Lentoaskeleita

- Ei ihme, että porukka katsoo nykyään tv-ohjelmansa lähinnä netistä Netflixin kautta tai sitten maksullisilta kanavilta. Sain teiltä tosi hyviä sarjavinkkejä, mutta selasin peruskanavia ja huomasin, että unohditte mainita Varastojen metsästäjät (eilen olisi ollut oikea onnenpäivä, jos olisin vaan huomannut ajoissa: viisi jaksoa putkeen!), Pappien tekopyhät tyttäret- nimisen amerikkalaisrealityn, OC:n täydelliset naiset (Katsoin tätä hetken, mutta sitten tuumin, että ei ole oikein nauraa kun toiset nolaavat itsensä päihteiden alaisena televisiossa. Tai ovathan he joissain aineissa? Näin siis kohdan, jossa eräs näistä täydellisyyksistä laittoi kielensä jäähuoneen seinään, minkä irrotusoperaation jälkeen hänen kielessään oli paleltuma ja hän soitti asiasta hätätilanteena jollekin miehelle, jonka vaimo puolestaan päätteli, että jos kielestä tippuu pala niin kasvaahan se takaisin. Onhan kieli elin, hän totesi.), Sinkkulaiva, Sinkkulaiva USA, Rikkaiden panttilainaamo, Rikkaiden panttilainaamon autospesialistit ja Tanssin superäidit. 

- Scrabble on peleistä mitä koukuttavin! (Harmi, ettei "mällö" ollut kuulemma mukamas mikään sana, vähänkö mällöä ettei mieheni vaan ollut kuullut tuosta! Tai sitten: mällö/ mun mielestä ällöä, esim. mällöä ruokaa)

- Jos luvassa on pötköttelypäivä ja tietokone on vähän siinä hollilla, niin ei kannata pitää pankkikorttia- tai tunnuksia siinä lähistöllä. Tai sitten kannattaa asentaa jotkin verkkoputiikkeihin pääsyn estävät asetukset. Näin vinkkinä.

- Ihmismieli on jännä. Kiireen ja to do- listojen keskellä sitä usein haaveilee siitä, että voi kunpa voisi vain heittäytyä sohvalle ja olla tekemättä mitään. Kuitenkin kun on muutaman päivän suurimmaksi osaksi ollut siellä sohvan tai sängyn pohjalla, niin kokkauspuikkoihin kalakeiton maustamisvaiheessa siirtyminenkin tuntuu kivalta vaihtelulta ja sitä löytää itsensä järjestelemästä papereita, jotka ovat odottaneet vuoden läpikäymistä. Tai syömästä lohdutuskarkkeja, nimim. en uskalla käydä vaa`alla.

- Se ihmismieli voi olla jopa niin jännä, että yläasteen käsityötunneistakin traumatisoitunut oppilas saattaa löytää itsensä kakskytkuusvuotiaana googlaamasta korinvirkkausohjeita. Tai siis ensin virkkausohjeita ylipäätään, että miten ne mitkäkin silmukat oikein menee, onneksi on YouTube. (Käsityönumeroni on muuten huonoin koulunumeroni koskaan todistuksessa: kutonen. Vaikka kaikki sanoivat ettei kässästä voi saada huonoa. Jopa opettaja purskahti nauruun nähdessään villasukkani).  

 

Tiedättekö mitä? Nostan hattuni superkorkealle niille kanssasisarille, jotka ovat joutuneet viettämään oikeasti pitkiä aikoja vuodelevossa raskausaikana. Eihän nämä muutamat viikot ole nimittäin oikeasti mitään siihen verrattuna, että jotkut joutuvat elämään kuukausia sängynpohjalla pelko kurkussa. Eikä minua ole edes määrätty mitenkään täysin vuodelepoon, vaan ottamaan mahdollisimman kevyesti. Pelaamme nyt vaan varman päälle, että pääsemme ainakin sille 34 viikolle, niitä supistuksia kun tulee sen verran herkästi, että parempi se on nyt vaan pötkötellä. Ja kuka tietää, jos tässä vaikka päästäänkin täysille viikoille ja menisi vielä ylikin, eipä näistä vauvojen saapumissuunnitelmista koskaan voi mitään varmaa sanoa.

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Kumma kyllä, ettei kukaan maininnut tuollaisia loisto-ohjelmia! :D :D

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ja hei, ootko päässyt jo Youtube-videoiden ihmeelliseen maailmaan? Mun yks kaveri oli kans raskausaikana pitkään vuodelevossa ja sanoi olleensa niin koukussa nettivideoihin, että synnärillä ollessaan (lapsen synnyttyä siis) oli pohtinut jatkuvasti mahdollisia hetkiä videoiden katsomiselle. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Niin munkin mielestä! Esimerkiksi Huutokauppakeisari ei ollut yhdessäkään sarjavinkkauksessa. :D 

Hmm en kyllä ole nyt katsellut Youtubesta muuta kuin noita virkkaamiseen keskittyviä opetusvideoita (mitä mä juuri kirjoitin?), mutta olen myös kuullut, että siihenkin saattaa koukuttua. Olisikohan sun kaverilla hyviä vinkkejä? ;)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Hmm, täytyy varmaan kysellä. :D Jos alotat eläinvideoista, niin pääset jo pitkälle.

Laitoin sulle muuten pikku haasteen, jos jaksat siihen tarttua. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos, täytyypä mennä heti kurkkaamaan! :)

Piipo79

Tsemppiä ja on kyllä kurjaa kun joutuu olemaan pötköttelemässä. Onneksi ei enää pitkää aikaa että jo paremmilla viikoilla! Samaa mieltä tv-sarjojen kanssa. Käsittämätöntä roskaa nuo kaupalliset kanavat ohjelmistoonsa hommaavat. Ja vielä maksavat niistä!

Elina U.
Lentoaskeleita

No niinpä! Kaupallisilta kanavilta ei tule enää lainkaan "käsikirjoitettuja" sarjoja vai miksi niitä kutsuisi, vaan kaikki ovat jonkinlaista realitya (vaikka toki taitavat nekin jollain lailla käsikirjoitettuja olla). En teilaa siis kaikkea tosi tv:tä, mutta hei Puhelinmyyjät...

Kiitos tsempeistä, eipä tässä tosiaan ole onneksi enää pitkä matka niille paremmille viikoille! :)

Kotiäidin havaintoja: Miksi Maikkarilta tulee joka päivänä suorana Tukikummit onnenpeli, kun se sanoo joka päivä ihan samat asiast? Vain juontajan paidan väri vaihtuu. Kannattaa ehdottomasti maksaa palkkaaa tälle naiselle joka päivältä, kun vaihtoehtona olis ollu nauhoittaa se sama vain kerran. Ja kannattaa ehdottomasti kattoa se  ohjelma joka päivä! :D 

 

Tsemppiä pötköttelyyn! Ei oo enää pitkä aika.

Elina U.
Lentoaskeleita

Hahaha voi ei apua! :D Nämä televisiopelit ovat kyllä aivan oma lukunsa... Joskus mietimme kaverini kanssa, että soitteleekohan ohjelman tuotantotiimi ohjelmaan, vai ihanko oikeasti joku soittelee sinne? En tiedä tuosta Tukikummi-ohjelmasta, mutta kerran katsoin vähän aikaa sellaista "sanaristikkopeliä" vai mikä mahtoikaan olla, ja kysymyksenä oli muistaakseni "kaupunki varsinaissuomessa" T_R_U ja palkintona oli parisataa, juontajan mukaan "linjat kävivät nyt kuumina" ja tämä linjoista läpipäässyt vastasi tyyliin Tornio. Hämmentävää. 

Silkkitassu

Meille tuli Sonera Viihde (kun oli halvempi kuin tavan netti) niin meillä on nyt sit Disney Channel, jolta tulee laatusarjoja ihan koko ajan. ;D A Dog With a Blog on oma uusi suosikki!

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi Disney Channelhan kuulostaa oikeesti aivan ihanalta! :D

Yuliya (Ei varmistettu) http://viciafabadesign.com/

Oi että, tästä nykypäivän tv-tarjonnasta voisin kirjoittaa vaikka kokonaisen romaanin! Useasti olen pohtinut esimerkiksi, että liekkö "Arvostele mun illallinen" todella niin suuri suosikki, että sitä kannattaa näyttää niin Suomen, Ruotsin, Britannian, kuin Australiankin versioina (en tiedä näytetäänkö enää tosin, kun ei tv ole aikoihin ollut päällä)?

Leijonan luola on ainoa ohjelma, minkä takia tv:n voisi nykyään avata, mutta senkin katson mieluummin Youtubesta :D Fringe on muuten vielä yksi tutustumisen arvoinen sarja, jota ei tuolla aiemmin tainnut kukaan mainita. En osaa sarjan sisältöä tiivistää mitenkään järkevällä tavalla, mutta kyseessä on todella mielenkiintoinen yhdistelmä rikossarjaa ja scifiä.

Hirmu kiva blogi sinulla, poikkean täällä kyllä jatkossakin! Meikäläisen blogissa voit käydä, jos kaipaat siedätyshoitoa käsityökammoon. Eihän sitä tiedä, jos vaikka innostuisit virkkailemaan vauva-Converseja uudelle tulokkaalle :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Hih, sama täällä, tuosta tv-tarjonnasta riittäisi kyllä kummasteltavaa vaikka kuinka! :D Ja olen huomannut saman, että yhdestä tosi tv-formaatista näytetään hämmentävän monta versiota, kaikilleko niillä on tosiaan kysyntää? Niin ja tilaavatkohan tv-kanavat noita saman tyyppisiä ohjelmia isompina paketteina, vai mitenköhän se menee? Olisi nimittäin oikeastaan aika mielenkiintoista tietää, että kuinka yhdelle kanavalle voikaan tulla niin paljon näitä Huutokauppakeisareita ja Puhelinmyyjät-formaatteja. 

Minäkin olen muuten katsonut muutaman kerran tuota Leijonan luolaa, kun mieheni tykkää siitä kovasti! Kiitos tuosta Fringe- vinkistä, täytyypä tutustua.

Kiitos muutenkin vierailustasi blogissani, onpa mukavaa kuulla, että tulet piipahtamaan toistekin! Kävinkin heti ihailemassa noita käsityöjuttujasi, voi vitsit kun toiset vaan osaa. Olet kyllä tosi taitava! Vauva-Converseihin on täällä vielä "ihan pikkasen" matkaa (voi että muuten kuinka suloisia!), jos nyt aloitan niistä koreista- katsotaan millaisen solmupallon saan niidenkin saralla luultavasti aikaan. :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.