Psykologinen kampaajakäynti ja muuta häihin valmistautumista

Lentoaskeleita

Huomasin edellispäivänä, että kolmen viikon takaisesta kampaajakäynnistä huolimatta hiusteni tyvestä puski pienenpieni juurikasvu. "Normaalioloissa" tämä ei olisi haitannut yhtään, sillä tuo juurikasvu ei edes pahemmin eroa omasta hiustensävystäni, ja toisinaan kampaajakäynneilläni saattaa olla kolmekin kuukautta väliä. Näin kuitenkin jo sieluni silmin, kuinka hääkuvista huomioni varastaisi se pikkuriikkinen mutta pirullinen tyvikasvu, joten varasin ajan kampaajalle.

Tuntuu että käynti taisi olla ennen kaikkea psykologinen, sillä näin sain rauhan asiansuhteen. Ero vanhaan on vain juuri ja juuri huomattavissa, mutta sillä on minulle iso merkitys. Plussana kampaajakäynniltä tarttui mukaan vielä ihana kiilto!

Aika hassua muuten, etten vuosi sitten vielä ollut löytänyt omaa luottokampaajaa Tampereelta. Tämän päiväisen kampaajakäynnin jälkeen voinkin sanoa että täällä on jo kaksi kampaajaa, joiden käsiin voin luottaa täysin hiukseni!

Ensi viikolla ajattelin käydä vielä laitatuttamassa ripsienpidennykset. Tämänkin päätöksen tein vasta edellispäivänä, kun totesin tunteiden olevan nyt sen verran pinnalla, ettei häämeikistäni ole varmaan kirkon jälkeen mitään jäljellä. On ainakin räpsyttimet kunnossa sitten edes. :D

Kynsiin ajattelin lunnollista ranskalaista manikyyriä, ehkä jollain pienellä ekstralla. Varpaankynnet ehkä kesäisen punaisiksi! Nämä ovat kyllä ehdottomasti niitä suosikkejani "hääjärjestelyistä". ;) Arvon vielä hiukan suihkurusketuksen kanssa, mutta en ehkä uskalla lähteä sellaista enää kokeilemaan.

Tuleeko teille mieleen jotain tärkeää, joka kannattaisi huomioida ennen häitä kauneudenhoidossa? Yritän tässä nyt ainakin kuoria ihoani (jossa stressaaminen valitettavasti näkyy välittömästi), kosteuttaa sisäisesti ja ulkoisesti eli rasvailla ja pitää vesipulloa mukana, sekä helliä hiuksia erilaisilla hoidoilla. Mitä muuta?

 

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Helppo homma: älä stressaa ja hymyile paljon! Ensimmäinen vaikeampi, toinen helppoakin helpompi toteuttaa :)

Mulla ainakin stressi räjäyttää naaman ihan katastrofaaliseksi. Olen jostain lukenut, että kun pakottaa itsensä hymyilemään, ei stressaa niin paljoa. Ja hymyilevä ihminenhän on aina kaunis!

Mua hymyilyttää just nyt toi kuva: teitä on kaksi kiiltäväkarvaista siinä :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Otin sun neuvon käyttöön viikonloppuna ja hymyilin paljon, toivottavasti alkaisi tehota tolla lailla stressiä lieventävästi. Ja tämä kommentti hymyilytti myös paljon, kiitos! :)

Se on oikeasti jännä, miten niin pieni asia voi kuitenkin olla niin iso ja tärkeä.

Ps. Olet sitten saanut meiliä

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva kun huikkasit tässä meilistäsi, unohdan välillä käydä kurkkaamassa (useimmiten tyhjään haha) blogimeiliin! Yritän vastata sinulle vielä tänään, viimeistään huomenna! :)

Ei kiirettä :) Ajattelinkin, että lienee hyvä huikata ko meilin unohtaa helposti katsoa. Itselläni onneksi tulee puhelimeen ilmoitus uudesta meilistä, ilman sitä unohtuisi kyllä moinen kokonaan!

Elina U.
Lentoaskeleita

Niinpä! Mieheni ei esimerkiksi yhtään ymmärtänyt miksi kipitin taas kampaajalle kun juuri kolme viikkoa sitten olin, eikä nähnyt muka mitään eroa. :D Mutta ero oli mielestäni selvä, juuri sen verran selvä että tämä toi minulle mielenrauhan. ;)

Ei ne miehet ymmärrä meiän naitsen kotkotuksia ;) 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Heippa! Hääkakun muistoksi säilömisvinkki täällä: http://www.lily.fi/blogit/tassuja-ja-topposia/pakastettua-haakakkua-ja-lastenfestareita

Mäkin melkein jo jännitän teidän häitä! :D Mutta niistä tulee  varmaan kaunis ja ihana juhla, kunhan te ite ootte ihania! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi ihana vinkki, täytyykin yrittää muistaa tehdä itsekin noin! Olisipa ihanaa ekana vuosipäivänä herkutella hääpäivän kakulla. <3 

Ihanaa kuulla että olet hengessä mukana, hihi! :) <3

Kommentoi