Pysähdys

Lentoaskeleita

Blogi on ollut jonkin aikaa hiljainen ja kaikki muukin täällä on ollut vähän pysähtynyttä. Vappusuunnitelmat ja koko viikon aikataulun muutti sydäntäsärkevästi tuhisemaan alkanut vauva, jolle pääsi iskemään nuha. Niinpä yöt ovat menneet lyhyissä pätkissä, kun olen pomppinut Nenäfriidan ja suolatippojen kanssa huoli kurkussa varmistamassa, että pikkuinen saa hengitettyä. Nyt olen uskaltanut taas nukkuakin kun pahin nuha on takanapäin, mutta muiden skoolaillessa vappuskumppalasejaan (ja syödessä mitä kauniimmin katettuja vappubrunsseja, ainakin Instagram-feedin perusteella), ollaan minä ja vauva lähinnä katseltu elokuvia ja ilmapalloja kotisohvalla. Isoveli toi vapputorilta tuliaisiksi minulle metrilakuja ja siskolleen hän valkkasi muumipallon. Angry Bird oli hänelle itselleen totta kai. ;) 

Palaillaan taas, kun täällä elämä normalisoituu. Niin ja vaikka toukokuu otettiinkin vähän valjusti vastaan, niin silti melkoiset hurraahuudot tähän väliin: kesä on jo melkein täällä! <3

Kommentit

Piipo79

Sä oot kuiteski saanut vapun parhaat antimet eli metrilakut :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

No olet kyllä oikeassa, metrilakut ovat vapun ydin! Ja hei sain vielä hyvin onnistuneen valikoiman noitapilleineen ja vadelmalakuineen, niin ei kyllä valittamista. ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.