Raumani, rakkaani

Lentoaskeleita

Tänään poukkoiltiin Vanhaa Raumaan ristiin rastiin häätouhujen merkeissä. Oli kakunmaistelua, kampauskeskustelua, askartelutarpeiden metsästystä karkkibuffettiin, sekä siinä sivussa istuskeltiin torin laidalla popsimassa mansikoita. Ja siinä suu täynnä mansikoita minä päätin, että haluan muuttaa asumaan yhteen Vanhan Rauman puutaloista. Miksi en nähnyt Raumalla asuessani kaupungin kauneutta ja ihanuutta!

Miksi en silloin pysähtynyt kuuntelemaan kauniisti viulua soittavaa, kenkänsä riisunutta katusoittajaa?

Olinko muka niin tottunut Kontion pihakahvilan vaniljamunkkien houkuttelevaan tuoksuun, että minulla oli varaa kävellä ohi vaan ja toitottaa, kuinka mä haluun johonkin isompaan kaupunkiin?

Koko kaupunkihan on täynnä toinen toistaan suloisempia yksityiskohtia!

En ole ennen huomannut tällaista ihanaa pikkuputiikkia Taruliinaa, tuolla oli vaikka mitä ihanaa lastenvaatteista luonnonkosmetiikkaan, ekosaippuasta koruihin.

Niin ja no, siinä kierrellessähän tuli nälkä... Ja niinpä tulikin sunnuntain kaveriksi pizzamaanantai! Tämä on jo vähän noloa. Puolustuksekseni sanon kuitenkin, että syötiin vain La Bamban (eli juuri sen Rivieran kilpailukumppanin) buffetissa, enkä syönyt kuin muutaman pienen slaissin...

Okei myönnän, viime tingassa aloittamani ns. morsiusdieetti alkaa olla vähän vitsi.

Pizzakaloreita yritettiin tuhota pelaamalla illalla eräänlaista freestyle-jalkapalloa jalkapalloa. ;)

Rentoa maanantai-iltaa! <3

 

Kommentit

Tyyne
Sukat makkaralla

Nyt on taatusti olleet jotkin morsianten pizzapäivät, sillä minullekin upposi sekä sunnuntaina että maanantaina pizza, hih. Mutta puolustaudun sillä, että en olisi millään muulla toipunut polttareistani! ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Jes! En siis olekaan ainoa pizzaileva morsian! :D Niin ja polttareiden jälkeen KUULUU syödä vähän pizzaa sitäpaitsi. ;)

Tyyne
Sukat makkaralla

Hihi, ei pelkoa että olisit ainoa...minulle maistuu vähän liiankin hyvin aina pizzat :D Ja ilmoitin jo kauan sitten, että vaikka mikä dieetti olisi, niin polttareiden jälkeen aivan taatusti herkuttelen! ;)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Pizzaa, mmm.. :P

Pitäisi joskus päästä käymään Raumalla, on jäänyt mulle ihan vieraaksi kaupungiksi.

Elina U.
Lentoaskeleita

Rauma on parhaimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä, tai sitten joulun alla vanhassa kaupungissa on aivan omaa tunnelmaana. Suosittelen piipahtamaan ehdottomasti! :)

Adiina
Helmiä ja vadelmia

Oih, pitääpä katsastaa seuraavalla kerralla tuo Taruliina. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo kannattaa! Harmi että nuo mieheni olivat niin kiireisen oloisia kun käytiin siellä, minä olisin viihtynyt kyllä vaikka kuinka kauan hypistelemässä ja tutkimassa liikkeen tarjontaa. Kerrassaan ihania juttuja!

Ihana tuo katusoittaja!

Elina U.
Lentoaskeleita

Älä muuta sano! :)

Kommentoi