Sietämättömän keveän lauantain kuvapläjäys

Lentoaskeleita

Juuri nyt meidän asunnossa muut viettävät myöhäisen iltapäivän siestaa ja minä varastan hetken blogille. Tämä lauantai menee ehdottomasti kesäpäivien top kolmosen kärkeen, vähintään. Koska mukana kulki kamera, enkä minä ole nyt kovin valikoivalla tai päätöksiä tekevällä tuulella, tässä melkoinen kuvapläjäys päivästämme olkaa hyvä.

Tallipihalla. Kumpaakohan mahtoi jännittää heppojen katselu eniten, äitiä vai poikaa? Hevoset ovat mielestäni ehkä kauneimpia eläimiä, mutta täytyy myöntää että pelkään niitä vähäsen.

Ei vaan voitu kieltää innokkaita "mennään, mennään!" -käskyjä karusellin kohdalla. Jännitystä koko kahden euron edestä! :D

Miettikääpäs kuinka ihanaa olisi vastata "mitä teet työksesi" -kysymykseen että no mulla on sellainen pieni suklaapuoti.

Torilla oli kerrankin kuhinaa. Anteeksi, siis suurtorilla. ;)

<3

Napattiin pojan kummitäti miehensä kanssa syömään kaupungin parhaita pizzoja eli Napoliin.

Voisiko aina olla heinäkuu ja lauantai?

Ups, kello on jo noin paljon. Nyt äkkiä herättämään siestailijat ylimääräisiltä päikkäreiltään tai meillä ei nukuta tänään!

Kommentit

phocahispida

Tahtoo karuselliin!
Hypätkää junaan ja tulkaa Kalevalakehtoon 18. pvä?

Elina U.
Lentoaskeleita

Karusellit on kivoja! Harmi vaan että minusta on "vanhemmiten" tullut ihan kalkkis kaiken pyörivän ja pomppivan suhteen, ja tuo lasten karuselli on ihan maksimi mihin kykenen. :D

Voi kutsu olisi houkutteleva, mutta miehen loman aloitus tapahtuu meillä sukulointikierroksen merkeissä niin emme taida tuolloin päästä... Mutta hei kesäähän on jäljellä vaikka kuinka, kaivetaanpa kalenterit esiin ja merkataan sinne jokin toinen päivä jolloin hyppäisin junaan sinne suuntaan? :) Minä tietämätön jouduin muuten googlaamaan tuon Kalevalakehdon, vaikuttaa ihanan tunnelmalliselta/erikoiselta paikalta!

phocahispida

Joo ehdottomasti olisi kiva nähdä!

Elokuun puolella meillä on enemmän vapaita päiviä, heinäkuu on jotenkin mystisesti aikataulullisesti tukkeutunut täysin. :)

Elina U.
Lentoaskeleita

No elokuussa olisi tosi kivaa tulla poikkeamaan siellä päin! :) Laitetaanpa fb:hen jotain päiväehdotuksia. Ja hei pitäkää mielessä myös Tampere-visiitin mahdollisuus! ;)

HelloAochi

Mekin halutaan treffata elokuussa! Vaikka siellä Tampereella :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo! :) Olisi kivaa treffata teidätkin! Olette tervetulleita Tampereelle kans!

Oi, ihania kuvia ja ihana Tampere! Miten taas iskikään kaiho takaisin! Ehkä joku päivä tai kenties sitä joskus päätyykin Turkuun. Kuka tietää ;)

Oisi kyllä niin upeaa vastata "Noo, mulla on katsos sellainen pieni suklaapuoti", ei varmasti ois se odotettu vastaus ;) 

Elina U.
Lentoaskeleita

Tampere on kyllä ihana! Alkuun en tuntenut oloani täällä oikein kotoisaksi, mutta nykyään kyllä tämä vaan niin rakas paikka on. Varsinkin kesällä täällä on aivan omanlaisensa tunnelma. Turku on toinen lempparini myös, joten ei yhtään huonompi vaihtoehto olisi sinne päätyä. ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.