Stoppi erakkokierteelle

Lentoaskeleita

Huomasin eilen tuntevani oloni hiukan yksinäiseksi. Tuijoteltiin pojan kanssa paukkuvaa ukonilmaa ja siinä ruutuun piiskaavaa sadetta ihmetellessämme tajusin, että olen huomaamattani vähän erakoitunut viimeaikoina. Minulle käy näin toisinaan, vähän kuin vahingossa tulee kausi jolloin viihdyn enimmäkseen kotona ja pojan kanssa puuhaillen. Havahduin eilen siihen, että en ole tavannut ystäviäni juuri ollenkaan viime aikoina. Erakkokierrettäni pehmensi kyllä onneksi viime viikolla leikkipuistotreffit Amalin ja hänen tyttärensä kanssa (kiitos vielä mukavasta seurasta, otetaan uusiksi!), mutta muuten sosiaalinen elämäni on ollut aika hiljaista.

Mies on nyt koko viikonlopun polttareissaan, ja juuri eilen olisin kaivannut toista ihmistä istumaan pöydän ääreen minua vastapäätä, heittämään jotain mustaa huumoria ja juttelemaan ihan mistä vaan. Miten se sylinkaipuu iskeekään juuri silloin kun sitä ei ole saatavilla.

Huomasin kaipaavani tyttöseuraa, kahvikuppien yli juoruilua ja hervottomia avautumisia ja nauruhepuleita, ajatusten vaihtoa.

On ollut aivan ihanaa heittäytyä nyt kesälomalla takaisin siihen liian aikaisin katkaistuun vauvakuplaan, touhuta pojan kanssa aamusta iltaan. Olen nauttinut tästä ajasta ihan hirmuisesti! On aivan mahtavaa seurata kuinka pojan kommunikointi ja ymmärrys kehittyy joka päivä, hän oppii uusia asioita ja ennen kaikkea on jotenkin isomman pojan oloinen jatkuvasti. Olemme tehneet vaikka mitä yhdessä, niitä kirjastoreissuja, heppojen katselua, kahvilakäyntejä, puistopiknikkejä, kaikkea sitä mistä keväällä haaveilinkin. Nyt vain huomaan, että minä tarvitsisin tähän väliin hiukan omia juttuja ja aikuistakin seuraa taas vastapainoksi. Sitten voikin taas olla uudella energialla sataprosenttisesti läsnä.

Päätin laittaa erakkokierteelle stopin ja otin puhelimen käteen. Ihan näin alkajaisiksi saamme tänään ihanan ystäväni yökylään, ja luvassa on kokkailua ja pojan nukkumaan mentyä leffailta (ja sipsejä.). Melko hyvä ajoitus etten sanoisi. Pian päästään myös kesälomailemaan koko perhe, en malta odottaa!

Rentouttavaa lauantaita <3

Kommentit

Ihanaa lauantaita sinnekin, pitäkää hauskaa! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitti Evis! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

Amal
Kuplassa

Kiitos vielä teillekin seurasta ja näemme kyllä mielellään teitä uudestaan :) Rohkeasti vaan molemmin puolin yhteyttä kun siltä tuntuu, tästä kun on nopea hilpaista lyhyelläkin varoitusajalla!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva kuulla! :) Laitoinkin sulle meiliä!

phocahispida

Ei tee hyvää erakkoitua liiaksi!

Naureskelin juuri, että kesälomalla ei olla ainakaan erakkoiduttu.
Ensi viikolla kahtena päivänä kavereiden näkemistä luvassa, viikonloppuna sukulaiskahvittelu, grillijuhlat ja siihen liikunnat päälle. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Joo ei ihan erakoksi saa ruveta! Ja sulla on sitten ainakin syksyllä mitä muistella kun lomalla on tullut mentyä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.