Synttäreitä ja jäähyväisiä kotikulmille

Lentoaskeleita

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea kulta, paljon onnea vaan lauloi epävireinen duomme aamulla pojalle. Heitettiin synttärilahjoilla leikkimisen jälkeen vaatteet niskaan ja olimme kahdeksan jälkeen liikkeellä. En varmaan koskaan totu siihen, kuinka oudon autiolta ja kauniilta kaupunki näyttää viikonloppuaamuisin.

Koska melkein kaikki astiatkin ovat jo sanomalehtiin kääriytyneenä muuttolaatikoissa, menimme hotelliaamupalalle Ilvekseen. Synttärisankari sai itse valita lautasensa täyteen herkkuja, ja kahvikuppi kahvikupilta minäkin aloin tuntea oloni ihmeen virkeäksi ajankohdan huomiooon ottaen. Aamupalakeskustelu koostui vain ja ainoastaan siitä, mitä kaikki vanhemmat puhuvat lapsensa kaksivuotissynttäreillä: ajattele, siitä on jo kaksi vuotta kun hän syntyi, voimeidänvauvaonjoniiniso, mieti miten iso poika hän jo on, vertaapa mikä muutos on viime synttäreistä jne, kyllä te varmaan tiedätte. ;)

Minua kaihertaa juuri nyt niin kovasti, ettei meillä ole iloisilla viireillä ja ilmapalloilla koristeltua kotia tänään eikä synttärivieraita oven takana. Yritän kuitenkin vakuuttaa itselleni, ettei pojalle jää mitään traumoja siitä, että syntymäpäiviä ei juhlittu juuri virallisena synttäriviikonloppuna vaan sitten vasta uudessa kodissa muutaman viikon kulutta. Ainakin hän leikkii niin innoissaan uudella kassakoneellaan ja muilla kauppajutuilla, etten ainakaan havaitse suuria mielensä pahoittamisen merkkejä.

Viimeinen viikonloppuaamu keskustakodissamme, niisk. Naapurinrouva toi eilen kukkasia ja pojalle muistipelin, halasi jokaisen ja toivotti perheellemme kaikkea hyvää. Minua itkettää pelkkä asiasta kirjoittaminenkin.

Näihin hieman haikeisiin mutta onnellisiin tunnelmiin, ihanaa viikonloppua kaverit. Me aiotaan käydä isovanhempien onniteltavina ja loiskutella kuralätäköissä, sekä syödä vatsat täyteen synttärikakkua.

Ps. Palaan tässä viikonlopun aikana vielä julkistamaan Mieliruokaa-arvonnan voittajan.

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Onnea pikkumiehelle!

Meillä juhlitaan reilu parin viikon päästä 3-vuotissynttäreitä. (Hih, meillähän oli synttärit kans lähekkäin sillon helmikuussa. :D ) Kyllä sitä on taas oltu edellisten vuosien tapaan herkillä, kun on miettinyt, että kolme vuotta sitten tähän aikaan olin valtava pallo. :') Jotenkin synttäreiden aikaan se lyö aina halolla päähän, että kuinka nopeasti aika kuluukaan, huh.

Hieno takki muuten pojalla, meidän naulakossa roikkuu samanlainen. :)

Hyviä viimeisiä hetkiä vanhaan kotiin ja mukavaa muuttoa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos paljon jässikän puolesta! :) Hyvä takkimaku teillä. Ja varmaan tosiaan kuuluu ihan asiaan tässä synttäreiden korvilla kaikenlaiset haikeilut... <3

MM
Maijan matkassa

Onnea isolle pienelle pojalle! 

Vau mikä vauva!

Onnea pienelle pojalle! (Mikähän vaihe mulla taas on menossa, mua itkettää ajatus että meidänkin pieni on puolen vuoden päästä kaks, mua itkettää kun se oli niin ihana vauva, itkettää kun se oli niin pieni ja siitä on jo niin kauan, itkettää toi meidänkin lapsuuden kassakone, itkettää haikea muutto ja teidän naapurinrouva, itkettää muistipeli, itkettää etten ikinä pääse ite ylös hotelliaamiaiselle, yhyyy!)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Onnea kaksivuotiaalle!

Ella F.
Siperian Ella

Paljon onnea pikkuveikkoselle! Ja onnea myös muuttoon, hui kamalaa kun me ei vielä olla edes aloitettu pakkaamaan...

Kao Kao

Onnea pikkuiselle <3

Amma
Why you little!!

Onnea jäppiselle!!

phocahispida

Onnittelut pienelle!
Kyllä ne synttärit ehtii juhlia uudessa kodissakin. Mehän otettiin varaslähtö melkein viikolla ja silti lapsella oli hauskaa - ei nämä pikkutyypit onneksi vielä niin hyvin ajasta tajua. :)
 

Kommentoi