Täältä me tullaan

Lentoaskeleita

Täällä heräilen kuin muumi talviuniltaan. Siltä se oikeasti tuntuu: kuin olisin nukkunut koko talven. Hautautunut kuukausiksi kotiin suuren vatsani kanssa ja tuijotellut ikkunasta lumisia mäntyjä, varonut supistuksia ja lopulta linnoittautunut sohvalle. Pikku hiljaa kaikki muu alkoi tuntua kaukaiselta ja elämänpiirini pienentyi askeleittain yliopistolta ja kaupungilta ensin koti-ruokakauppa-akselille ja lopulta kokonaan koti-neuvola-alueelle. Aika tuntui pelkältä odottamiselta ja tuijotin kalenteria, laskettua päivää ja kaipasin kevättä jatkuvasti. Ja nyt täytyy sanoa, että kevään tulo ei ole vielä milloinkaan tuntunut yhtä helpottavalta. Hihkun nähdessäni leskenlehtiä, sinivuokkoja ja silmuja oksilla, hengitän allergiastani huolimatta onneissani katupölyä, ja kuiva asfaltti- voi se tuntuu aivan hullaannuttavan hyvältä kenkien alla. 

Tietenkään vauvan kanssa ei voi aivan vielä ampaista ihan kaikkialle minne haluaisin ja toistaiseksi neiti röyhelöpylly kulkee mukana siellä missä minä ja maitobaaritkin olemme, mutta silti: vitsit mikä vapauden tunne. Aloitellaan nyt ensin näillä lähihoodeilla kuljeskelulla, mutta siitä tämä meidän taival alkaa. (Varovasti vilkaisin jo myös jääkaapin oveen magneetilla lätkäistyä ravintolalahjakorttia, jonka saimme lapsenvahtilupauksella mieheni kanssa joululahjaksi.)

Täältä me tullaan, me ja meidän menopelit!

Kommentit

Piipo79

Heh! Meillä on aivan samanlainen asetelma. Minä kärryillä ja isompi tyttö potkupyörällä (tai laudalla, kumman valitseekin ovelta mukaansa!). O nea vielä ja ihanaa vauva-aikaa röyhelöpyllyn kanssa!

Elina U.
Lentoaskeleita

No mutta eikös olekin melkoisen toimiva kombinaatio! ;) Ja kiitos, ihania kevätpäiviä ja hyviä kärry&polkupyöräreissuja teille! :)

Anjuska
Ripaus elämäämme

Siitä se alkaa, pienin askelin suureen maailmaan! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Niinpä, tästä se tosiaan alkaa! :) 

Mia K.
Voi taivas

Jes! Aattele että koko ihana kesä vasta edessä.... :)))!

 

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi juuri nyt mielessäni ei melkein muuta pyörikään, kun siihen kesään uskaltaa jo oikeasti suunnata ajatukset, eikä se häämötä enää jossain puolen vuoden ja lumikinosten päässä. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.