Terkkuja retrobabylta ja sen äidiltä!

Lentoaskeleita

Terveisiä täältä maalta taas, mamilassa ollaan! :) Kuten kuvasta näkyy, täällä ollaan maisteltu mamin sylistä käsin kesän ekoja mansikoita suoraan amppelista. Oikeastaan nämä olivat pojan koko elämän ensimmäiset tuoreet mansikat. Melkoisen retroissa tunnelmissa maisteltiinkin, nimittäin pojan yllä oleva haalari on mieheni vanha! Käy paremmin kuin hyvin pihatouhuiluun täällä.

Sen verran olen saanut kuittailua kaupunkilaiskengistämme, että tänään hankittiin sitten kunnon leikkikengät pojalle naapurikaupungista. No okei, täytyy myöntää että ovathan nämä hiukan käytännöllisemmät kuin valkoiset kangastennarit... ;) Kaikista näteimmät nämä Superfitit eivät ole, mutta mikä tärkeintä, tukevat pientä lisävahvistusta tarvitsevaa nilkkaa ja kestävät menossa kuin menossa. Eli nyt ostettiin sitten poikaa eikä äitiä varten kengät tällä kertaa, hih.

Aika kauan kuolailin tummansinisiä yksivärisiä nahkakenkiä, mutta lopulta ergonomisuus ja käytännöllisyys joutuivat viemään voiton. Jos tiedätte nättejä lasten tukikenkämalleja, vinkatkaa ihmeessä! Ihan syksyä ajatellen kyselen jo valmiiksi...

Aamulla tylsistyimme sateen pitämiseen neljän seinän sisällä, ja hurautimme ystäväni ja hänen kahden lapsensa kanssa yks kaks Uuteenkaupunkiin.  Käytiin hiukan kenkäostoksilla ja istuskeltiin vanhanaikaisessa kahvilassa juoruilemassa. Hän järjesti minun häämeikkiasianikin kuntoon, eipä tarvitse niitä onneksi stressata ainakaan! <3

Nostalgiabuumi jatkui vielä keinuoravalla kiikkumiseen, joka on säilytetty faarin lapsuudesta asti.

Minun oli tänään tarkoitus ehtiä tekemään kouluhommiakin, mutta päivä vain hujahti ohi ilman sivun sivua. (Oho. Apua.)

Eipä minulla oikeastaan mitään varsinaista asiaakaan ollut, kunhan tulin höpöttelemään ja välttelemään nukkumaan menoa. Hyviä unia kamut! :)

Kommentit

Ella F.
Siperian Ella

Yhyy, sun uudet päivitykset ei tule mun Seurattuihin (yllätys). Arvaas kuka täällä pakertaa esseetä aiheesta laatu ja käsityö? Nyt mä sen puristan, vaikka tuntuu yhtä helpolta kuin että puristais mukulakivestä elämän nektaria....

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kurjuus! :/ Tuleekohan kellään muulla? En tajua nyt yhtään tuota Seurattujen logiikkaa, minulla pamahtaa siihen kanssa ihan muutama blogi vain (sinun blogisi kyllä näkyi minulla). Pitää varmaan ottaa omissakin seurailuissa blogilista taas käyttöön, harmi, sillä tykkäsin niin siitä vanhan systeemin seuraamisen helppoudesta. 

Oi vitsi pakerrat siellä esseetä, no nyt minulle iski laiska olo kun surffailen vaan netissä! :D Kiinnostus alkaa olla tasan nolla jo tässä vaiheessa kevättä... Eli saat nyt kaiken kunnioitukseni, tsemppiä pakerrukseen ja niihin mukulakiviin (jotenkin niin yhdyn tuohon kielikuvaasi omalla kohdallani, hehe)! Maali häämöttää jo!

Ella F.
Siperian Ella

Haaaaaa, multa puuttuu enää viimeinen kappale!

Mulla on noi omat seuratut kyllä niin randomeja, että en ihmettelis jos siellä vaikka joskus näkyis jotain, mitä mä en todellakaan seuraa :P

Elina U.
Lentoaskeleita

Hyvä Ella!! :) Ihan mahtavaa! Tietkö sait minuunkin nyt ihan uutta puhtia, jos muut pystyy niin kyllä minunkin täytyy. Jos vaikka lukisi tässä yhteen asti, sekin olisi edes vähän eteenpäin.

Toivottavasti tuo Seurattujen toiminto alkaisi toimia kunnolla, ei kai tämä ole siis se lopullinen versio?

Ella F.
Siperian Ella

Ou jee, sinne meni! Se oli sitten siinä, paitsi että s-postiin oli tullut kiinnostavia posteja koskien kesäkursseja, hm...

Ei kai tämä tällaiseksi jää, eiköhän tästä vielä ehompi tule?

Tsemppiä kovasti, sanoisin, et jos mä pystyn puristamaan kivestä vettä, niin siihen pystyy kuka tahansa!

Elina U.
Lentoaskeleita

Jee! Ihan mahtava fiilis varmaan, oliko tämä nyt Se Viimeinen?

Eiköhän tämä tästä vielä tule muuttumaan (niin olen ainakin ymmärtänyt, en kovin tarkasti tosin ole ehtinyt seuraamaan noita muutospäivityksiä enää, joten itseäni vain voin syyttää tietämättömyydestäni näiden juttujen suhteen), mutta minulle on aika epäselvää että mikä kaikki täällä on vielä kesken ja mikä on nyt valmista.

Joo nyt minäkin puserran edes pari tippaa. :D

Ella F.
Siperian Ella

No tämä oli se The Viimeinen :) S-postiin oli jo pamahtanut paimenkirjekin sen osalta.

Puserra puserra, ja muista: ILMAN TUSKAA EI TULE TULOSTA!

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi The Viimeinen, ihan huippua! Nyt voitkin sitten alkaa superhyvillä mielin viikonlopun viettoon ja rentoutua ansaitusti.

Kao Kao

Jee, ihania höpöttelyjä oli. Mun piti kyllä mennä nukkumaan jo 1,5 h sitten (herätys klo 5.45 ja tänään takana 11,5 h työpäivä..) mut täällä mä edelleen kukun ihan siitä ilosta, että täällä voi taas halutessaan kukkua :D

Elina U.
Lentoaskeleita

O-ou, nyt äitiminäni tekisi mieli patistaa että mars nukkumaan että jaksat huomenna! :D Mutta täällä minäkin vain kukun, ja samasta syystä, hihi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.