Terveisiä vaahteranlehtien keskeltä

Lentoaskeleita

Moikka! Tuntuu että elämässäni menee jutut aina sellaisessa järjestyksessä, että jos ehdin huokaista jotain "kylläpäs nyt on akut taas ladattu" -tyylistä, niin seuraavaksi on luvassa aivan varmasti jotain tosi stressaavaa ja kiireistä.

Tänään saimme kuitenkin äitini vieraaksi, ja vielä kotiviikkoa viettävän pojan ja minun opiskeluaikataulujen yhteensovituksesta ilmaantuneet pikku ongelmat katosivat. Ollaan tehty koko porukka yhdessä pitkiä kävelylenkkejä, ihailtu vesivärimaalauksilta näyttäviä metsiä ja puistoja, sekä ihmetelty pojan kanssa maahan tippuneita vaahteranlehtiä.

Aamulla peilistä tuijotti sen verran väsyneet kasvot, että päätin tarvitsevani uutta kaveriani punaista huulipunaa. Eipä sen kannattajat aivan väärässä ole olleet, taidanpa liittyä samaan joukkoon!

Tägäsin tämän jutun myös tuohon "muu muoti" -osioon, sillä minun on jo pitkään pitänyt vinkata noista Stockmann Global -merkin kaulahuiveista. Etsiskelin pitkään 100% villaista, laadukkaan oloista, kivan kuosista mutta kuitenkin opiskelijankin kukkarolle sopivaa kaulahuivia, ja ehdin jo luulla tuon yhdistelmän olevan mahdoton. Muut huiviostoksille lähtijät: kannattaa kurkata tuo Globalin valikoima (ja tietysti materiaalit, joita on moneen lähtöön).

Niin kuin kuvista näkyy, olen kaivanut jo pipot, hanskat ja huivit esiin. Kylmenevistä ilmoista pystyy jopa nauttimaan kun vaan kääriytyy tarpeeksi monen villakerroksen alle (ei ole myöhäistä oppia tätä näin 24 syksyn jälkeen).

Oletteko te muut jo ottaneet talviasusteet käyttöön vai odotatteko pakkasia? 

Iloista loppuviikkoa!

Kommentit

Kao Kao

Luovutin eilen ja hain villakangastakin varastosta. Tänään kaipasin pipoa ja hanskat ostin maanantaina (kahden muuton jälkeen ei ole hajuakaan missä hanskat ja pipot on..).

 

Elina U.
Lentoaskeleita

Mutta eikö ollutkin hyvä päätös kaivaa villakangastakki esiin? :) Muutot on kyllä aina sellaista piiloleikkiä tavaroiden kanssa, että onnea vaan etsintään. :D

annakarin
Anna Karin

Mä en millään haluaisi uskoa, että syystakki ei enää muka riitä! Onneksi postissa tuli juuri uusi talvitakki, se vähän jo lämmittää mieltä. Ja se, että ulkona on kaunista ja näkymästä voi nauttia sisältä kaakaomukin ääreltäkin.

Punainen huulipuna sopii muuten sulle ihan älyttömän hyvin!

Elina U.
Lentoaskeleita

Ei muuta kuin uutta talvitakkia ulkoiluttamaan jos siltä tuntuu, kokeilepa viedä se kaakaomuki vaikka ulos. ;)

Ja kiitos! :)

annakarin
Anna Karin

Hei joo, mä kokeilen! Miten en ollu tajunnut tota??

Elina U.
Lentoaskeleita

Hihi! ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi kiitos! :) Uskotko jos sanon että ostin sen viisi vuotta sitten Seppälästä? :D

Ella F.
Siperian Ella

Niin somia kuvia teistä ♥

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiva olla avuksi, itsekin meinasin jo luopua toivosta tai sitten tuosta materiaalikriteeristä. 100% villaisia huiveja ei ainakaan Tampereella ollut montaa vaihtoehtoa, mutta materiaaliyhdistelmiä oli kyllä joka lähtöön. Olen muuten kokenut ennenkin tuon Globalin tuotteita tosi hyviksi,hinta/laatusuhteeltaan.

Kommentoi