Torstai kuva kuvalta

Lentoaskeleita

Innostuin tarttumaan Lilyn toimituksen päivä kuvina -haasteeseen. Kanniskelin kuuliaisesti kameraa mukana päivän, joten nyt, tältä meidän torstai näytti (no en malttanut olla tunkematta muutamaa lausettakin joukkoon):

8:00 Näihin aikoihin heräämme oikeastaan joka aamu. Mies lähti vasta iltavuoroon, joten saimme nauttia harvinaisesta herkusta eli yhteisestä aamukaurapuurosta.;)

11:00 Vauvan lounas, jonka jälkeen äiti pöökkää.

13:00  Juoksen vaunujen kanssa (myöhässä, sori) Koskikeskukseen tapaamaan ystävääni ja tämän tyttöä. Höpöttelyä kahvin ja herkkujen voimalla!

Koskarista löytyy nykyään ihan huiput lastenhoitotilat! Lisäksi tuolla on keittiö mikroineen ja wc johon mahtuu vaunujen kanssa.

16:00 Nappasin myös karvaisen poikani mukaan, ja lähdimme kävelylle koskenrantaan.

17:00 Yök.

19:00 Leikitään ja kutitellaan. Vauva kierii muuten nykyään sekunnissa paikasta toiseen, ja heti kun käännän selkäni hetkeksikin tyyppi on sohvan alla, kirjahyllyllä, koiraa "silittämässä" tai yrittää rullautua maton sisälle piiloon.

 21:00 <3

22:00 Syksyn ensimmäiset kynttilät sytytetty, ja ihana kirja kesken. Nostan jalat sohvan selkänojalle ja otan koiran viereen. Mies tulee kotiin tunnin päästä, ja lupasin silloin vielä hipsiä kumpparit jalassa ulos koiraa pissittämään.

Ihan tavalliset arkipäivätkin voivat olla kivoja kaikessa arkisuudessaan. Ensin mietin, että ei minun ole järkevää lähteä toteuttamaan tätä haastetta, sillä ei meidän päivässä ole mitään sykähdyttävän erikoista tai jännittävää. Sitten tuumin, että nämä päivät ovat kuitenkin niitä minun elämäni aidoimpia ja elämäntuntuisimpia, ja ehkä jostain juuri sitä sykähdyttävän jännää metropolielämää viettävästä saattaisikin olla hauskaa nähdä, miltä nuoren kotiäidin päivä näyttää. Minusta olisi ainakin hauskaa päästä kurkistamaan oikeastaan kenenpä vain päivään, toivottavasti muutkin tarttuvat haasteeseen!

Eli nyt hei kaikki muutkin, ottakaa kamera kassiin ja mars kuvaamaan! :) Kaikkien osallistujen ja juttunsa linkanneiden kesken arvotaan aika kätevän oloinen kamera. Täällä lisää!

Kommentit

Anna Karhubear

Kivoja kuvia! Ja onpa teillä söpö koira!

Elina U.
Lentoaskeleita

Niinkin söpö että tietää sen itsekin, ja käyttää tätä valttiaan (yhdistettynä noi ei anna mulle lainkaan ruokaa -ilmeeseen) vieraisiin häikäilemättömästi. ;)

Kommentoi