Tulin sanomaan moi

Jännää kuinka yöaikaan ne aina iskee, parhaat ideat meinaan. Tai no melko usein nämä ideat omalla kohdallani joutavat aamun valossa tarkasteltuina takaisin sinne mistä tulivatkin, mutta tämä oman palstan aloittaminen onkin muhinut mielessäni jo useamman öisen tunnin. Annetaan sille siis mahdollisuus.

Joten, nyt seuraa esittelykierros ruudun tälle puolelle. Kirjoitan kaupunkikaksiossa, jossa asuu minun lisäkseni avomies, kääpiösnautseriherra, sekä perheemme uusin jäsen nelikuinen poikavauva (joka on kietonut jokaisen edellä mainitun pulleiden sormiensa ympärille). Minut saa hyvälle tuulelle kahvittelu -ja teehetket, kohteliaat ihmiset, kerrankin huolella valitut vaatteet, puhdistavat nauruhepulit ystävien kanssa tai vaikka kesken zumbatunnin (toisinaan hyvän tuulen löytämiseksi tarvitaan pieni itkuhepuli, onneksi ei kovin usein, mutta silloin joskus saapuessaan nekin sallitaan), lempparikirjat ja elokuvat, jakso Frendejä joka venyy usein tuotantokauden tuijottamiseksi putkeen, lakatut kynnet, pöydän alta pukkaiseva koiran kuono ja monet muut arjen pienet asiat. Kaikkein parhaimmalle tuulelle minut saa erään pienen miehen hampaaton, koko kasvot valtaava hymy, joka laittaa nenänkin vähän ryttyyn. Jos kuuluu vielä pieni kiljahdus ja röhkäisy niin tää täällä pakahtuu onnesta.

Niin, ja tietysti sitten siihen olennaiseen että minkälaisia juttuja tältä palstalta tulee löytymään. Minusta olisi ihanaa päivittää tänne kekseliäitä ja trendikkäitä päivän asuja, mutta totuus on nyt vaan se, että 65 prosenttia ajasta vietän kotihousuissa tai trikoorytkyissä hiukset pikanutturalla. Silloin tällöin kun Vauva sallii minun käyttää pukeutumiseen enemmän kuin 30 sekuntia ja suuntaamme kaksiomme ulkopuolelle, onnistun löytämään vaatekaappini kätköistä kivoja asuja. Silloin haluan jakaa ne täälläkin, mutta ehkä kuitenkin teen kaikille palveluksen jättämällä verkkariviritelmieni kuvaamiset pois.  Vauva ei kuitenkaan tunne käsitettä bad hair day ja on muutenkin äitiään suloisempi ilmestys, joten hänen asujaan ajattelin esitellä välillä. 

Luulen että jonkun verran kirjoittelen äitiydestä ja ihan tavallisen vauva-arjen ihmeellisyyksistä. Se on nyt kuitenkin se isoin osa elämää tällä hetkellä, niin melko luontevasti juttu kallistuu siihen. Fiilispohjalta mennään siis!

Ps. Tekniset taitoni ovat melko olemattomat, joten esimerkiksi palstan ulkoasu ym. on vielä remontin alla.

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *