Tyyli-ihastus: Julia Stone

Hyvin epätyypillinen tällainen tyyli-inspiraatiopostaus minulta, mutta nyt täytyy sanoa, että minäkin olen tainnut löytää vihdoin sellaisen täydellisen tyyli-ihastuksen. Sellaisen, jonka vaatekaapin tahtoisin käydä ryöväämässä itselleni (mistä kyllä tulisi varmaan vain paha mieli, sillä Julia vaikuttaa kuvien perusteella minua hentoisemmalta ja lyhyemmältä) ja jonka asukokonaisuudet ovat just eikä melkeen sellaisia, millaisiin minäkin mielelläni pukeutuisin. En yleensä löydä tällaisia tyyli-ihastuksia julkkisten keskuudesta, sillä asut näyttävät kyllä upeilta heidän päällään, mutta mitä useimmiten ne ovat kuitenkin vähän too much tällaiselle tavikselle. Mutta Julia Stone, ah. Ei liian viimeisteltyä (tai ainakin taitavasti näin huijattua ;), rentoa tai oikeastaankin vaivattoman näköistä, naisellista, boheemia, ei näkyviä luksusmerkkikuviointeja tai mitään muutakaan ylimääräistä. Ja nuo hiukset, oi nuokin ottaisin koska vaan.

Viimeksi hehkutin Julian ja Angusin musiikkia, nyt Julian pukeutumista (löytyy Angusiltakin kyllä kivoja lookeja!). 

juliainstagram.png

Kuvakaappaus @angusandjuliastone -instagramista

Minun tekisi niin mieli kopioida tähän monta ihanaa esimerkkiä Julian tyylistä: kevyistä hameista, neuleista, polvisukista, nauhakengistä, mutta tekijänoikeudellisista syistä en voi niin tehdä. Esimerkiksi facebookista niitä voi kyllä käydä kurkkimassa, tai Googlen kuvahausta. 

Pahoittelen, että linkkaan saman videon heti viime postauksen perään, mutta esimerkiksi tuon videon asun pukisin milloin vaan päälleni.

Olisi hauskaa kuulla teidän tyyli-ihastumisistanne! 🙂 Rentouttavaa viikonloppua!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *