Uudenvuoden pyjamabileet

Lentoaskeleita

Olen vääntänyt tänään aamulla puujalkaa puujalan perään, kuten: "oli niin hurjat bileet, että heräsin aamulla eilisissä vaatteissani". No joo, säästän teidät lopuilta sutkautuksiltani, mutta meidän uusi vuosi tosiaan vaihtui hieman erilaisissa merkeissä kuin olimme suunnitelleet (leikin eilen blogini facebookissa vloggaajaa ja valoitin pyjamabileidemme taustoja videomuodossa). 

Ravintolavaraus vaihtui hetkessä keittiömme pöytään ja Roastin uudenvuoden menu juuri ennen kauppojen sulkemista pikapikaa Citymarketista haettuihin kotikokkailuaineksiin. Uudenvuoden vastaanotto ja Ratinan rannan juhlamenojen seuraaminen mieheni veljen perheen luona vaihtui fatboyssa köllöttelyyn ja Myyrä-piirettyihin. Joskus näin, eli meillä kävi nämä lapsiperheen klassiset suunnitelmanmuutokset, kun poikamme nappasi yks kaks minua ja miestäni alkuviikosta kiusanneen flunssan. Olimme jo viittä vaille lähtövalmiita, kun päikkäreiltä heräilevä pikkupoika tuntuikin oudon kuumalta.

Niinpä juhlatamineiden sijaan illan asuni olikin tämä:

Juhlakimallusta kerrakseen. ;) 

Mutta niin se vuosi 2015 silti on täällä, vähän laimeasta vastaanotostamme huolimatta. Emme valaneet ehkä tinoja, poksautelleet kouhuvaa tai muuta, mutta minulla on silti vatsan pohjassa se jännä tuntu, kuin aina uuden vuoden ensimmäisenä päivänä. Sellainen puhdas ja jännittävä tunne, seikkailuolo, joka lataa uuteen vuoteen kaikenlaisia toiveita ja ajatuksia, ja jossa pitäisi olla taas ripaus viime vuoden kerryttämää viisautta (hah). 

Oikein mahtavaa vuotta 2015 teille kaikille! <3

Kommentit

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ihanaa uutta vuotta! 

Ping - sinut, runotyttöseni, on haastettu: http://www.lily.fi/blogit/aika-kypsa-aidiksi/kirjan-vuoden-lukuhaaste. Jos vain jaksat. Ja ehdit. Ei paineita! :)

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos ja samaa toivotan sinne, sekä kiitokset haasteesta! :) tämä sattui oivasti, sillä juuri mietin, että voisi olla oikeastaan ihan kivaa kirjoitella tänne blogiinkin kirjajuttuja silloin tällöin. 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin!

Elina U.
Lentoaskeleita

Kiitos! :) Ja mitä ihaninta vuotta 2015 myös sinne! (Kuinka oudolta tuntuukaan vielä kirjoittaa 2015...)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.