Väsynyttä sakkia ja NIOXIN -voittajat

Lentoaskeleita

Eilen meille saapui vierailulle toisessa kaupungissa asuva ystäväni kahden lapsensa kanssa. Kumma kyllä mahduttiin kaikki oikein mainiosti tänne minikaksioomme kunhan vaan hiukan kikkailtiin, ja saatiin kolme muksua jopa päikkäreille ja yöunille melko kivuttomasti.

Tämä parivaljakko löysi heti yhteisen sävelen parin vuoden ikäerosta huolimatta. Meno oli melkoista, jopa niin hurjaa ettei haavereiltakaan täysin vältytty. Selvittiin onneksi säikähdyksellä (ja minä vain lähes sydänkohtauksella). Ohjelmassa oli viikaroinnin lisäksi puistoilua, "mitä tekemistä keksittäisiin näille energiapakkauksille sateella" -pohdintoja, kahvilareissu ja pulahdus Edenin kylpylään.

Nyt asunto tuntuu kumman hiljaiselta ja jäljelle jäänyt vakiojengi nuokkuu aika väsyneenä. Tulettehan taas uudelleen! <3

Näin illan päätteeksi julistan vielä NIOXIN-pakettien onnekkaat voittajat: Random.org sivuston arpomat numerot 11 ja 23, eli Vilja ja ei enää pidennyksiä! Onneksi olkoon! :) Laitan s-postiosoitteenne eteenpäin, niin saatte teidän hiuslaadulle räätälöidyt paketit.

Luomet painaa, peitto ja tyynyt taitaa kutsua nyt. Hyvää yötä!

Kommentit

Onnea voittajille :)

Huh, teillä on tosiaan ollut touhukas päivä! Kaipaan itsekin touhua ja vilskettä, ko kotikulmilla ollut jumissa sen viikon seurana lähinnä oma mieheni. Onneksi perjantaina pääsen taas kulkemaan täältä "jumalan seläntakaa" muuallekin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.