Vatsakasta pukeutumista nro. 2

Lentoaskeleita

Tulin moikkaamaan taas näiden äitiysvaatejuttujen kanssa. Pojat sekä viikonlopun ajaksi kolmipäiseksi kasvanut koirajengimme nukkuvat päikkäreitä, joten minä löysin juuri teepannullisen teemukin kokoisen tauon blogille. Muistatteko vielä, kun aivan alkuraskaudesta uumoilin, että Lindexin mustalle perusmekolle löytyisi vielä paljon käyttöä myös raskauden ollessa pidemmällä (treffiraportissa kuva mekosta melkoisesti pienemmän masun kanssa)? No oikein uumoilin, sillä mekko on ollut tosi kovassa käytössä. 

Yhdistän mekon mielelläni vaikka ruskeisiin saapikkaisiin, ettei mene ihan liian mustaksi. Kuvia napatessa paukkui sellainen pakkanen, että joulupukin tuomat villapipo- ja kintaat pääsivät myös kuvaan.

Hyvinhän se mahtuu näin vähän muhkumpanakin, vaikka enää ei vyötäröä tuodakaan vyöllä esiin. ;D

mekko Lindex, saapikkaat Remonte, pipo ja hanskat Global Accessories

Niin että olipa tosiaan hyvä ostos! Minäkin palaan varmasti taas aktiivisemmin blogin ääreen, kun huomenna tämä ihana koko perheen yhteinen lomakupla puhkeaa, nyyh. Minä ja poika saamme vielä puolilomailla ensi viikon ja sitten laskeskelin, että luvassa olisi vielä noin kuuden viikon opiskelupuserrus ennen äitiyslomaa! Mitä ihmettä, ei tämä odotusaika voi mennä näin nopeasti. 

Lokoisaa sunnuntaita <3

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Itsellä olisi 5,5 viikkoa äitiysloman alkuun. Toisaalta mietin miten jaksan vielä niin kauan lyllertää töissä, ja toisaalta MITEN SE LOMA NIIN PIAN voi alkaa. :D

 

Mekot on kyllä ehdottomasti niitä vaatteita joita saa pisimpään käytettyä raskaana ollessa, vaikkei äitiysvaatteesta kyse olisikaan. :)

Torey
Näissä neliöissä

Juuri tosin kirjoitin blogin puolella kuinka eilen tuskailin sovituskopissa. :D

Elina U.
Lentoaskeleita

Jep, mekot ovat kyllä tosi käteviä! Ja voi kuinka samaistunkaan tuskailuusi sovituskopissa, juuri tämän vuoksi omistan leggareiden lisäksi vain yhdet äitiysfarkut, sillä jo ajatuskin kokeilurumbasta ahtaassa sovituskopissa ahdistaa älyttömästi. :D Voi vitsi, 5,5 viikkoa tuntuu varmasti pitkältä ja lyhyeltä yhtä aikaa!

Torey
Näissä neliöissä

Mä tilasin just parit housut kotiin kokeiltavaksi. Huomattavasti mukavampaa. :D

Kommentoi