Vatsakasta pukeutumista nro. 3: pitkästä aikaa minä

Lauantaina puin ylleni pitkästä aikaa niinkin villin asukokonaisuuden, kuin farkut, neuleen ja saapikkaat. Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta voi vitsi kuinka kivaa onkaan pukeutua tässä raskausaikana toisinaan johonkin, mitä käyttäisi ihan sellaisenaan myös ”muuten vaan”. Suurin osa neuleistani ei oikein istu vauvavatsan kanssa, mutta tämä Espiritin väljä neulehan käy tähänkin hommaan loistavasti. 

neuleasu1.jpg

neule: Espirit, äitiysfarkut: H&M, huivi: Global Accessories, laukku: Marimekko, saapikkaat: Remonte

Tunsin lauantaina oloni pitkästä aikaa hyvin paljon omaksi itsekseni tässä asussa ja osansa olooni toi varmasti myös varovainen suihkaus vakiotuoksuani eli Clean- parfyymia. Olen joutunut jättämään tuoksujen suihkimisen kokonaan pois oikeastaan jo alkuraskaudessa (pahoinvoidessa tuoksut ällöttivät ja sen jälkeenkin sain niistä helposti päänsäryn ja ne lempparitkin tuoksuvat kerta kaikkiaan oudoilta), mutta näin varovasti lähinnä ilmaan suihkaistuna voin näköjään ottaa Cleanin takaisin kotoapoistumisrutiineihini, jes! Vielä tavallistakin miedommin annosteltuna, mutta kuitenkin. 😉 

clean1.jpg

Teki myös tosi hyvää käydä pyörähtämässä perheen kesken kaupungilla, sillä päiväni kuluvat tällä hetkellä suurimmaksi osaksi ihan vaan kotona herkästi supistelevan vatsan vuoksi. Tuntui kuitenkin ihanalta hengittää vaihteeksi kaupunki-ilmaa ja olla ihmisten keskellä, varsinkin kun vatsan kiristyessä voi pujottaa käden siihen turvallisimpaan käsikynkkään, antaa laukun kannettavaksi ja sanoa, että mennään ihan hissukseen. 

<3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *