Vatsakasta pukeutumista nro 4: vaatekriisejä

Lentoaskeleita

Poikani kertoi kylään tulleelle mamille ensisanoikseen, että "äidillä ei ole enää mitään vaatteita, ne on kaikki pieniä, ei oo mitään päällepantavaa". Mistäköhän lienee moista kuullut tai keksinyt? ;)

Myönnettäkööt, että täällä on tullut muutamat vaatekriisit tuskailtua kumman kutistuneen vaatekaappini edessä. Ihan parit kerran on tullut pompittua legginsseissä sinne tänne ja puhistu, että parasta varmaan laittaa joku säkki päälle. Onneksi pienen aikalisän ja mietiskelyn jälkeen monet vaatteista ovat yhdisteltävissä monikäyttöisiksi, eikä se oikeastaan haittaa, että asut kiertävät nyt aika lailla kehää ja toistavat itseään.

Kuvissa eilinen asuni, jonka piti taipua sekä ystävän luona kahvitteluun että myöhemmin lasten synttärikutsuille. Niin ja olla tietysti mahdollisimman mukava päällä. Asujen puutoksessa sovelsin suoraan samaa asua kuin keskiviikkona viettäessäni treffi-iltaa mieheni kanssa.

mekko Lindex, neuletakki Ril's, leggarit Mamalicious, saappaat Remonte, clutch (vai mikä lie, toimii kukkarona ja kännykän+huulirasvankantovälineenä) Global Accessories

Tykkäsin asusta ja mikä tärkeintä: ei puristanut tai kiristänyt mistään. Tällä hetkellä mukavuus on se, josta tingitään viimeisenä (äitiyslegginssit ovat tähän tarkoitukseen ihan ykkössijalla, taidan hengailla niissä salaa raskauden jälkeenkin). Henkarilenksut voisin silti näköjään vastaisuudessa leikata. ;) 

Kommentit

phocahispida

Henkarilenksut photobombaa AINA jos niille vaan antaa mahdollisuuden. Mut muuten ihana maha-asu. Nimin. edelleen katkera siitä mun kebabrullamahasta, joka näytti vaan 100% läskimakkaralta alakropassa. :DD

Elina U.
Lentoaskeleita

Sanos muuta! Milloinkohan oppisin leikkaamaan ne pois aina samalla kun napsasen hintalaput irti? Ja kiitos, kiva kuulla! :) Niin ja pöh, en ole tainnut nähdä muita kuvia odotusajaltasi kuin teidän hääkuvat ja ainakin niissä näytät tyrmäävältä!

Piipo79

Mun täytyy myöntää että mulla ei ollut kovinkaan vaatekriisejä raskauden aikana. Ostin pari venytettävää halppistrikoopaitaa (mustia ja valkoisia) ja parit farkut, työhousut (pukukoodi), leggarit ja yhden raskauskynähameen töihin ja niitä kun yhdisteli aukinaisiin jakkuihin ja neuletakkeihin niin koko raskausaika meni ihan sutjakkaasti. Jotenkin normiarjessa vaatekriisejä on enemmän. Tähän raskauspukeutumiseen suhtaudun niin et on niin lyhyt aika et mitä turhaa stressaamaan jos kulkeekin samoissa vaatteissa koko ajan! Satsaan sit taas uusiin vaatteisiin kun imetys on ohi!!!

Elina U.
Lentoaskeleita

Sinä onnekas! ;) kuulostat taitavalta yhdistelijältä! Itsekään en ole pahemmin ostellut äitiysvaatteita, muutamat pakolliset toki, mutta muuten itsekin odotan pukeutumiseen panostamisen suhteen sitä imetyksen jälkeistä aikaa (imetys, siinäpä taas vaatekriiseilyn paikka, huh). Nyt vaan tuntuu, että alkaa kaikki yhdistelmät käymään vähiin vatsan kasvaessa entisestään ja olen kokenut oikeen sellaisia "ei mitään päällepantavaa"-hetkiä.

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu) http://divaaniblogit.fi/modernistikodikas/

Näytät kauniilta! Vaatekriisit ovat tuttuja täälläkin ja mukavuus edellä mennään :) Onneksi vain muutama työpäivä edessä ennen äitiyslomaa, sitten voikin vaikka asua niissä mammalaggereissa ;)

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi kiitos, tulinpa hyvälle mielelle! :) Ah mammaleggarit, voisin lähettää näiden keksijälle kukkia ja herkkukorin. Ei vaan voi mukavammaksi vaate mennä. Oikein ihanaa kohta alkavaa äitiyslomaa sinne! Ps. Kurkkasin blogiisi ja olen täysin samaa mieltä, onneksi kengät ja laukut mahtuvat aina. ;) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.